Menu
Menu
Type Product
Type Laars
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Hoogte
Gevoerd
Prijs
Levertijd
Korting

Snowboots voor kinderen

Outdoorsupply heeft een mooie collectie kindersnowboots van kwaliteitsmerken als Moon Boot, Sorel en Olang. De meeste snowboots zijn gemaakt van rubber, PVC of textiel. Het dragen van snowboots is absolute noodzaak om goed en eenvoudig te kunnen lopen in de sneeuw. Op wintersportvakantie en tijdens hevige sneeuwval blijven de voeten van uw kind heerlijk warm en heeft hij/zij een uitstekende grip door de profielzool.

Snowboots meisjes

Bovenstaande snowboots zijn geschikt voor kinderen. U kunt de filter gebruiken om te selecteren op zaken zoals schoenmaat, kleur en merk om snel te zien welke kinder snowboots verkrijgbaar zijn die aan uw wensen voldoen. Klik op een snowboot voor meer informatie en om direct uw kindersnowboot voordelig online te bestellen.

Snowboots jongens

Als de sneeuw gaat vallen en de temperatuur daalt zijn snowboots geen overbodige luxe, zeker niet wanneer u op wintersport gaat. Op Outdoorsupply hebben we een mooi aanbod aan dames en heren snowboots maar ook voor jongens en meisjes. Zo kan uw zoon ook in koudere weersomstandigheden buitenspelen. De voeten blijven warm en ze glijden niet snel uit. Bekijk snel het mooie aanbod aan jongens snowboots op de site!