Menu
Menu
Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

New Balance

alle Wandelschoenen van New BalanceNew Balance is een grote en bekende speler op het gebied van sportschoenen. De schoenen van New Balance zijn erg geliefd onder menig jongeren en volwassenen vanwege de moderne designs, sprekende kleuren en de uitstekende kwaliteit. New Balance heeft een brede collectie wandelschoenen in haar assortiment opgenomen. Deze wandelschoenen hebben een goede grip op moeilijke of gladde ondergronden, voelen comfortabel aan rondom uw voeten en zijn stuk voor stuk voorzien van een tijdloos design. Ook vindt u hieronder een ruim assortiment New Balance trailrunning schoenen. Met de schoenen van New Balance heeft u jarenlang wandelplezier.

New Balance wandelschoenen

Het bekende sportmerk New Balance is erg populair vanwege haar tijdloze sneakers met sprekende kleuren en in moderne designs. Dit veelzijdige merk heeft echter ook een collectie wandelschoenen van hoogwaardige kwaliteit. De wandelschoenen van New Balance kenmerken zich door het hoge loop- en draagcomfort en de uitstekende grip op diverse moeilijke ondergronden. Via de filter aan de linkerzijde kunt u selecteren op de door u gewenste producteigenschappen zoals kleur, maat en prijs.

New Balance trailrunning

Avonturen beleven in de natuur is hartstikke leuk. New Balance is hét merk wanneer het aankomt op sportschoenen die comfort bieden. New Balance maakt namelijk gebruik van speciale driepunts inlegzolen. Deze zolen bieden extra ondersteuning op de kritieke punten. Naast comfort biedt New Balance ook nog eens schoenen aan met een trendy design. Kom snel een kijkje nemen naar het assortiment en vindt de schoen die bij u past!