Menu
Menu
-
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Thermarest

alle producten van ThermarestThermarest is in 1971 opgericht met als doel om lekker warm en comfortabel te kunnen slapen onder de sterrenhemel. Sindsdien is de beleving van het buiten slapen voor Thermarest gebruikers compleet veranderd. De lange dagen die veel mensen vaak buiten doorbrengen tijdens het klimmen of hiken worden nog langer wanneer u niet kan genieten van een goede nachtrust. Vandaar dat Thermarest op de markt kwam met een uit zichzelf opblaasbare luchtmatras die comfort garandeert. Dus bent u op zoek bent naar de beste slaapmatten en slaapzakken voor uw avontuur? Dan bent u bij Thermarest op de juiste plek.

Thermarest Slaapzak

De kwaliteit van de artikelen is iets wat hoog in het vaandel staat bij Thermarest. Met een toegewijd engineering team met meer dan 40 jaar ervaring worden de producten van Thermarest op kwaliteit getest en geproduceerd met de nieuwste technologieën. Alles wordt eerst grondig getest en als het niet aan de standaards voldoet dan wordt het genoteerd, opnieuw onderzocht en opgelost. Zo verlaat er geen enkel product de deur zonder dat het voorzien is van de beste kwaliteit die Thermarest te bieden heeft. Mede hierdoor is er een prachtige lijn producten ontstaan zoals slaapmatten, slaapzakken, veldbedden en reiskussens.

Thermarest Slaapmat

De slaapmatten van Thermarest kenmerken zichzelf door hun hoge gebruikscomfort, opvallende kleuren en hoogwaardige kwaliteit. Deze slaapmatten blazen zichzelf op, dus hoeft u er zelf geen moeite voor te doen. Ideaal als u snel wilt uitrusten van een lange dag wandelen, hiken of avonturieren. Alle Thermarest producten zijn ontwikkeld met als doel iedere outdoorliefhebber heerlijk warm en comfortabel te houden. Bent u hier naar op zoek? Dan bent u op Outdoorsupply op het juiste adres.

Thermarest Neoair

De Thermarest Neoair slaapspullen zijn wereldwijd zeer populair onder de echte avonturiers. Dit komt mede doordat de slaapspullen zijn gemaakt van uitstekende materialen. De Neoair producten kenmerken zich doordat de warmte en locatie van de verschillende ThermaCapture kan worden aangepast. Dit betekent dat u altijd heerlijk kan slapen, ongeacht waar u de slaapmatten of luchtbedden ook gebruikt.