Menu
Menu
-
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Maat
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Softshell jas heren

Softshell jassen hebben een zachte, rekbare buitenkant die zorgt voor extra veel bewegingsvrijheid. Deze bewegingsvrijheid zorgt er in combinatie met het hoge ademende vermogen voor dat een softshell jas super goed van pas komt tijdens outdooractiviteiten zoals wandelen, fietsen of hardlopen. Op Outdoorsupply vindt u een uitgebreide collectie softshell jassen voor heren. Hieronder bekijkt u ze allemaal.

Outdoor softshell jas heren

In tegenstelling tot een hardshell jas, is een softshell jas niet waterdicht, maar juist waterafstotend. Dit betekent dat de jas enkel volstaat bij een klein buitje, maar u niet zal beschermen bij een hevige regenbui. Voor zeer wisselende weersomstandigheden is een softshell jas dan ook niet geschikt. Bent u juist op zoek naar een jas om te dragen tijdens de warme zomermaanden? Dan komt een softshell jas heel goed van pas. De heren softshell jassen uit onze collectie zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een duurzame kwaliteit.

Softshell jack heren

Een softshell jack past enorm bij outdooractiviteiten wanneer het weer wat onstuimig oogt. De jassen zijn waterafstotend, wat betekent dat het bij niet te heftige regenbuien u goed droogt houdt. Daarnaast is het bewegen in een softshell jack van Outdoorsupply zeer goed te doen! Zoek de jas die aan al uw wensen voldoet en geniet er zo snel mogelijk van.