Menu
Menu

Backpacks

Tijdens het backpacken is het belangrijk om over een fijne backpack van hoge kwaliteit te beschikken. De geschikte backpack voor u wordt door een aantal zaken bepaald. Het is onder andere van belang hoe lang u gaat backpacken, waar u de backpack voornamelijk wilt gebruiken en wat u wilt meenemen. Hier vindt u een groot assortiment backpacks van alle topmerken, zoals Eagle Creek, Jack Wolfskin, Regatta en The North Face. Naast backpacks en alle volgende tassen, vindt u bij Outdoorsupply ook fietstassen, cameratassen, koffers, schooltassen en accessoires.

Rugzakken

In deze categorie vindt u een breed assortiment rugzakken van de kwaliteitsmerken Jack Wolfskin, Thule, Sandqvist en The North Face. Onder andere vindt u hier nylon, polyester en polyamide rugzakken van verschillende kwaliteitsmerken. De producten zijn licht van gewicht waardoor ze ideaal zijn voor op reis. Voor een overzicht van niet enkel de rugzakken, maar van alle tassen, kunt u een kijkje nemen op onze overzichtspagina.

Pack-it System

Hier vindt u een ruim assortiment inpaksystemen in verschillende maten en van verschillende prijsklassen. Met deze inpaksystemen kunt u uw spullen georganiseerd mee op reis nemen en zullen problemen met het in- en uitpakken van uw bagage worden beperkt. Door het gebruik van deze systemen, kunt u nog meer kwijt in uw tas dan voorheen!

Reistassen

Op Outdoorsupply heeft u keuze uit vele soorten reistassen van kwaliteitsmerken als The North Face, Eagle Creek en Thule. De reistassen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, merken, kleuren en prijsklassen. Deze kunnen voorzien zijn van wielen, maar ook veel verschillende modellen zijn voorzien van enkel een draagband en daardoor eenvoudiger op te bergen. Bekijk hier het hele assortiment reistassen.

Schoudertassen

Hier vindt u de mooiste schoudertassen. De schoudertas kan voor allerlei gelegenheden en activiteiten worden gebruikt. Zo kunt u vaak in schoudertassen perfect een laptop of boekwerk opbergen, zonder dat deze beschadigd worden. De schoudertassen zijn van hoge kwaliteit en gaan erg lang mee. Bekijk hier het hele assortiment schoudertassen.

Heuptassen

Een heuptas is enorm handig voor op reis. Zoals de naam al zegt, draag je deze heuptas om je heup en deze kan, indien gewenst, onder uw shirt weggestopt worden. Op reis is dit hét middel om zakkenrollers tegen te gaan. Daarnaast worden heuptasjes tegenwoordig ook op festivals als fashion accessoire gedragen. In dat geval wordt de heuptas niet om de heupen, maar om 1 schouder gedragen.