Menu
Menu
-
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Inhoud (liter)
Prijs
Levertijd
Korting

Gregory

Gregory


Het specialistische backpack merk Gregory bestaat al sinds 1977. Sinds de oprichting richt het merk zich op allerlei soorten packs. Van backpacks voor het betere hiken en backpacken tot alpine packs voor de wintersport en prachtige urban rugzakken voor dagelijks gebruik. Voor elke activiteit heeft Gregory een specifieke pack. De Gregory backpacks en rugzakken zijn van een ongekende kwaliteit en gaan jarenlang mee. Dit in combinatie met stijlvolle designs zorgt voor een geweldige lijn aan technische packs!

Gregory backpacks

Met een Gregory backpack gaat u goed bepakt op weg! De tassen van het merk verschillen qua inhoud, zodat u een backpack kunt kiezen waar al uw bagage in past. De ruglengtes van de backpacks van Gregory verschillen tussen small (een damesmaat), medium (voor zowel dames als heren) en large (een herenmaat). Naast backpacks heeft het merk ook een ruim assortiment rugzakken, welke zowel voor een wandeltocht als alledaags gebruikt kunnen worden.

Gregory Deva

De Gregory Deva is een duurzame rugzak die comfort biedt door de verstelbare pasvorm. Door dit ultieme comfort kunt u uw rugzak zwaar beladen zonder hier problemen van te ondervinden. De rugzak is volledig gemaakt van gerecyclede materialen, dus de aankoop van een Deva rugzak is een mileuvriendelijke keuze. Neem een kijkje naar de Gregory Deva rugzakken collectie.