Menu
Menu
-

Slapen

.

Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Slapen

Tijdens het kamperen is het belangrijk om over fijne producten te beschikken van hoge kwaliteit. De geschikte producten voor u worden door een aantal zaken bepaald. Het is onder andere van belang hoe lang u gaat kamperen, waar u de slaapzak voornamelijk wilt gebruiken. Is het gewicht en volume belangrijk, omdat u met de fiets gaat kamperen? Of gaat u hem gebruiken in een caravan en is het slaapcomfort juist doorslaggevend? Bekende merken zijn Nomad en Thermarest

Luchtbedden

U vindt bij Outdoorsupply een groot assortiment slaapmatten, maar ook luchtbedden! Het verschil is dat luchtbedden veelal voor binnenshuis of in tenten gebruikt wordt, en slaapmatten vooral tijdens het backpacken of tochten worden gebruikt. Luchtbedden kunt u hier vinden van topmerken als Vango, Bestway, Campingaz, Intex en Bo-Camp. Naast een zeer goede kwaliteit, hebben deze ook nog eens een betaalbare prijs! Verder vindt u ook voldoende luchtpompen in het assortiment, zodat u zelf niet aan het blazen hoeft.

Klamboe

Hier vindt u een ruim assortiment klamboes in verschillende maten en van verschillende prijsklassen. Met deze klamboes kunt u tijdens het kamperen heerlijk slapen zonder lek geprikt te worden door allerlei insecten. Al deze klamboes zijn geïmpregneerd, waardoor de insecten niet in contact kunnen komen met het oppervlak. Uiteraard vindt u niet alleen normale klamboes, maar ook een groot assortiment pop-up of reisklamboes, die eenvoudig in gebruik zijn en dus snel voor een nachtje bevestigd kunnen worden!

Slaapmat

Een goede slaapmat is cruciaal tijdens het kamperen. De slaapmatten van Outdoorsupply zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende modellen, merken (bijvoorbeeld Thermarest en Nomad), kleuren en prijsklassen. Een slaapmat is vooral ideaal wanneer u niet de ruimte heeft om een luchtbed en bijbehorende pomp op reis mee te nemen. Sommige slaapmatten hoeven helemaal niet opgeblazen te worden en veel doen dit daarnaast vanzelf. Ook zijn de slaapmatten tot een kleiner pakket op te rollen dan een luchtbed! Bekijk hier het hele assortiment slaapmatten.

Hangmat

Hier vindt u de mooiste hangmatten voor op de camping, tijdens het backpacken of voor andere outdoor activiteiten. De hangmatten zijn van extra hoge kwaliteit en gaan erg lang mee. Hoe fijn is het om een hangmat mee op vakantie te nemen, zodat u uw eigen rustige plekje in de buitenlucht kunt creëren? Bij een groot deel van de hangmatten zit tevens een bevestigingsset inbegrepen, welke u kunt selecteren met behulp van onze speciale filter. Bekijk hier het hele assortiment hangmatten.

Reiskussen

Outdoorsupply biedt naast een ruim assortiment slaapmatten, klamboes en tenten ook bijvoorbeeld reiskussens aan. Deze reiskussens hebben óf een klein formaat, waardoor ze eenvoudig mee te nemen zijn, óf zijn opblaasbaar als nekkussen. De formaten van de kussens zijn uiteraard zo ontworpen, dat deze eenvoudig mee op reis genomen kunnen worden. Door de hoge kwaliteit zijn de kussens klein, maar wel enorm comfortabel. Hierdoor kunt u ook op reis van een goede nachtrust genieten.