Menu
Menu

Alle Carhartt producten

Het Amerikaanse bedrijf Carhartt is opgericht in 1889 in het Amerikaanse Detroit. Het doel van Carhartt is om kwaliteitskleding te ontwerpen die hardwerkende ambachtslieden en vakmensen beschermen tijdens het zware werk. De kleding van Carhartt is hierdoor ook van uiterst hoge kwaliteit. De kleding van Carhartt zit erg comfortabel en zijn erg functioneel dankzij een innovatief ontwerp en het gebruik van premium stoffen. Vandaag de dag wordt de kleding van Carhartt ook opgenomen in het modebeeld en is de kleding zeker ook een goede toevoeging voor de echte outdoorliefhebber.

Carhartt accessoires

Tijdens uw outdoor activiteiten kunnen verschillende accessoires erg goed van pas komen. Denk hierbij aan accessoires zoals petten, rugzakken, riemen, sokken of een nekwarmer. De accessoires zijn net als de kleding van Carhartt voorzien van een innovatief ontwerp met duurzame stoffen en een stoer design. Hierdoor heeft het een lange levensduur en gaat het jarenlang mee. De accessoires zijn comfortabel en functioneel. Of u nu op zoek bent naar een fijne muts voor de koude dagen of een rugzak om al uw benodigdheden in mee te nemen. Bij Carhartt vindt u alles wat u nodig heeft.

Carhartt jassen

Bij Carhartt vindt u een ruim aanbod van jassen. Een jas is essentieel voor de koude dagen om u warm te houden maar zijn ook fijn als het wat minder koud is. Bij Carhartt vindt u daarom jassen voor zowel de winter als de zomer. Carhartt heeft jassen ontworpen voor zowel mannen als vrouwen. Deze jassen zijn voorzien van een stoer, innovatief en duurzaam design waardoor ze zeker ook gedragen kunnen worden in uw vrije tijd. Daarnaast zitten de jassen erg comfortabel en zijn ze voorzien van hoge kwaliteit. Heerlijk wind en waterdicht en voorzien van goede afsluitbare zaken.

Carhartt truien en vesten

Of u nu een wandeling gaat maken of een avontuur tegemoet gaat. Bij Carhartt vindt u truien die u heerlijk warm houden. De truien van Carhartt houden u niet alleen warm maar zitten ook erg comfortabel. Door de uitstekende pasvorm zit het bij iedereen als gegeoten. De truien van Carhartt zijn geschikt voor binnen en buiten. De vesten die geschikt zijn voor buiten zijn waterdicht bij lichte regen. De truien en vesten hebben een eenvoudig ontwerp en voorzien van het logo van Carhartt. Bekijk het assortiment en vindt de trui die bij uw wensen aansluit.

Carhartt broeken

Carhartt is een wereldberoemd merk dat door heel Europa veel wordt verkocht. Zo ook de broeken van Carhartt. Waar het bedrijf begon met kledingstukken maken voor op de werkvloer, is het tegenwoordig uitgegroeid tot een merk dat ook niet meer weg te denken is in het dagelijks modebeeld. Bij Carhartt vind u verschillende broeken die comfortabel en stevig zitten. Zo zijn verschillende broeken uit de collectie waterdicht waardoor de broeken comfortabel blijven zitten met slecht weer. Daarnaast verschillen de broeken van materialen, modellen en kleuren. Neem een kijkje en kies de broek die bij u past.

Carhartt shirts

Het trotse kwaliteitsbedrijf in werk en vrijetijds kleding Carhartt is opgericht in 1889 in het Amerikaanse Detroit. De shirts van Carhartt zijn voorzien van een innovatief, stoer ontwerp en gemaakt van duurzame kwaliteitsstoffen. Bij Carhartt vindt u shirts met lange en korte mouwen, blousjes en polo's. Doordat Carhartt jarenlange ervaring heeft zijn de shirts voorzien van de beste kwaliteit. Dankzij de mooie fitting zitten de shirts van Carhartt altijd prachtig. Neemt u zelf een kijkje in het ruime assortiment om een shirt te kiezen die bij uw wensen past.