Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Aigle

alle producten van AigleHet topmerk Aigle produceert al ruim 160 jaar laarzen voor diverse doeleinden. Door deze jarenlange ervaring zijn de huidige Aigle laarzen van een zeer hoog kwaliteitsniveau. De rain boots worden na al die jaren nog steeds met de hand gefabriceerd. Aan de hand van strenge eisen worden er 60 stappen gevolgd om zo één perfecte laars te kunnen maken. Er wordt gebruik gemaakt van natuurrubber om de laarzen zo sterker, soepeler en comfortabeler te maken. Hierdoor zijn de Aigle regenlaarzen uitermate stevig en gaan ze jarenlang mee. Het merk produceert tevens andere outdoor producten, waaronder Aigle jassen en vesten. Alle producten van dit merk kunt u hieronder vinden!

Aigle Laarzen

De laarzen van Aigle staan bekend om hun hoge kwaliteit, maar zijn tevens erg stijlvol. De regenlaarzen van Aigle zijn direct te herkennen door het simplistische design. Het merk biedt diverse varianten, waaronder Aigle regenlaarzen voor dames, Aigle regenlaarzen voor heren en Aigle laarzen voor kinderen. De laarzen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen, waardoor voor iedereen het juiste paar Aigle regenlaarzen gevonden kan worden op Outdoorsupply. Daarnaast kunt u in ons ruime assortiment tevens een bijpassende Aigle jas aanschaffen.

Aigle Jassen

Een van de andere producten van Aigle zijn de jassen. Zo kunt u in het assortiment regelmatig verschillende soorten regenjassen, winterjassen en parka's vinden. De jassen zijn uiteraard van dezelfde hoge kwaliteit die u kent van dit topmerk, en door de vele keuze in kleur en design kunt u er altijd een vinden die mooi aansluit bij uw wensen. Wat wordt het voor u?

Aigle kleding

In het outdoor assortiment van Aigle kunt u ook verschillende kleding vinden. Naast de schoenen, zoals wandelschoenen en regenlaarzen, en de jassen, kunt u ook nog andere kleding vinden. Van truien en vesten tot accessoires zoals petten. Zo kunt u met Aigle uw gehele outfit voor uw volgende outdoor activiteit samenstellen. Klassiek, kwaliteit en design gaan hand in hand bij dit topmerk. Ontdek en ervaar het zelf!