Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Inhoud (liter)
Prijs
Levertijd
Korting

Hydro Flask

Hydro Flask staat bekend om hun prachtige designs en hun stimulans om mensen in aanraking te laten komen met de natuur. De bergen, de rivieren en de meren zijn terug te vinden in de producten van Hydro Flask. Deze begrippen hebben het merk gevormd en de natuur is waar het bedrijf voor staat. Hydro Flask houdt hun producten graag eenvoudig en speelt sterk in op de kleur van hun producten. Hydro Flask is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van thermosflessen, voedselpotten en koffiebekers.

Hydro Flask thermosfles

De Hydro Flask isolatieflessen beschikken over een prachtig ontwerp en zijn zeer functioneel. De Hydro Flask flessen koelen uw dranken tot 24 uur lang en houden uw warme dranken tot 6 uur lang warm. De Hydro Flask flessen zijn uitstekend geïsoleerd en zijn gemaakt van RVS, zodat de flessen jarenlang meegaan en gemakkelijk tegen een stootje kunnen. De flessen hebben een geweldige uitstraling, terwijl de producten zeer eenvoudig zijn. Daarnaast zijn de flessen stevig en hebben de flessen extra grip, waardoor het bijna niet mogelijk is dat de fles uit uw hand glijdt. In het assortiment kunt u onder andere de populaire Hydro Flask Wide Mouth en Hydro Flask Straw vinden. Bekijk het assortiment en kies uw favoriet!

Hydro Flask kopen

Als u op zoek bent naar een of meerdere producten van het fantastische merk Hydro Flask dan kunt u deze bij Outdoorsupply makkelijk en veilig online kopen. De producten, allen van een hoge kwaliteit, zijn enorm prettig in gebruik en u zult er lang van kunnen genieten. Meer informatie over een specifiek product kunt u altijd vinden door er op te klikken. En dan kunt u het product ook gelijk kopen!