Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Soort jas
Merk
Serie
Eigenschappen
Maat
Kenmerken
Activiteit
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Regenjas Dames

Wilt u uzelf goed beschermen tegen het Nederlandse weer in de herfst en winter? Dat kan, want Outdoorsupply biedt u een ruim assortiment aan regenjassen aan. Al onze regenjassen zijn afkomstig uit de collecties van de meest gerenommeerde outdoor merken en bieden u een goede bescherming tegen natte weersomstandigheden. Zoals u hieronder kunt zien bestaat de collectie uit regenjassen voor dames van topmerken zoals Rains, Ilse Jacobsen en Happy Rainy Days.

Lange regenjas dames

Door ons uitgebreide assortiment kunt u het overzicht kwijtraken en niet de jas vinden die u zoekt. Om deze reden raden wij het aan om gebruik te maken van onze filters. U kunt de filter gebruiken om op zaken zoals maat, kleur of merk te selecteren zodat u snel de regenjassen te zien krijgt die aan uw wensen voldoen. Klik op een regenjas voor meer informatie en om direct uw dames regenjas online te bestellen.

Hippe regenjas dames

Wanneer het regent, veel regent, is een goede regenjas geen overbodige luxe. Maar wanneer we aan regenjassen denken komen toch nog vaak de oversized regencape of vormloze jassen met saaie kleuren in ons naar boven. Toch is die zeker niet meer zo, er is veel variatie en verbetering gekomen als het gaat om hippe regenjassen. Ga bijvoorbeeld voor een mooie getailleerde jas, of eentje in een crème kleur. Bekijk snel de hele collectie!