Parka

Dames Parka jassen zijn er in veel verschillende soorten maten, kleuren en modellen. Op Oudoorsupply vind u diverse uitvoeringen en zo zit er een prachtige parka jas tussen voor iedere vrouw. De jassen zijn iets langer dan andere jassen en dit geeft een stijlvol effect. De jassen zijn veelal voorzien van een capuchon en zijn vaak waterdicht. U kunt de filters aan de linkerzijde gebruiken om te specificeren op de eigenschappen die het best bij uw wensen passen.

1 - 80 van 236

 

1 - 80 van 236

Dames Parka

Parka's voor dames zijn al jaren mateloos populair en dat is niet voor niets natuurlijk. De Parka's zijn onder andere zo geliefd onder dames vanwege de extra lengte van de jas, dit biedt comfort en stijl. Kijk hierboven naar het prachtige assortiment dames Parka's. De jassen hebben een iets langere lengte dan de meeste jassen en zijn vaak bestendig tegen weer en wind. Spreekt een bepaalde Parka u aan? Klik dan op de foto van de Parka voor meer informatie!

Rains Parka

Rains heeft hele mooie jassen, Parka jassen, voor dames. De half lange jassen komen net op de knie en zijn daardoor zeer stoer, maar toch stijlvol. De jassen komen in prachtige kleuren, zodat er keuze is voor iedereen. Kijk welke parka van Rains bij u past en geniet van de topkwaliteit, stijl en het comfort. De Parka's van Rains houden u namelijk geheel droog en beschermen ook nog eens tegen wind.

Jack Wolfskin Parka

De Jack Wolfskin Parka's voor dames zijn stijlvol, elegant, van hoge kwaliteit en een échte eyecatcher. De jassen hebben een prachtige pasvorm en bieden droogte, comfort en warmte. Er zijn diverse kleuren beschikbaar en verschillende materialen. Gebruik de filters om eens te kijken wat bij u past.