Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Soort jas
Merk
Serie
Eigenschappen
Maat
Kenmerken
Activiteit
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Parka Dames

Dames Parka jassen zijn er in veel verschillende soorten maten, kleuren en modellen. Op Oudoorsupply vind u diverse uitvoeringen en zo zit er een prachtige parka jas tussen voor iedere vrouw. De jassen zijn iets langer dan andere jassen en dit geeft een stijlvol effect. De jassen zijn veelal voorzien van een capuchon en zijn vaak waterdicht. U kunt de filters aan de linkerzijde gebruiken om te specificeren op de eigenschappen die het best bij uw wensen passen.

Parka winterjas dames

De Parka's zijn onder andere zo geliefd onder dames vanwege de extra lengte van de jas, dit biedt comfort en stijl. Daarnaast zijn de parka's prettig bij verschillende weersomstandigheden. Wanneer ze zijn gevoerd zijn ze perfect voor in de wintermaanden. Kijk hierboven naar het prachtige assortiment dames Parka's voor in de winter. Spreekt een bepaalde Parka u aan? Klik dan op de foto van de Parka voor meer informatie!

Zwarte parka dames

Rains heeft hele mooie Parka jassen voor dames. De half lange jassen komen net op de knie en zijn daardoor zeer stoer, maar toch stijlvol. De jassen komen in prachtige kleuren, vooral de zwarte jassen zijn enorm populair. Kijk welke zwarte parka van Rains bij u past en geniet van de topkwaliteit, stijl en het comfort. De Parka's van Rains houden u namelijk geheel droog en beschermen ook nog eens tegen wind.