Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Maat
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Vesten Dames

Zoekt u een stijlvol en praktisch vest, dan bent u bij Outdoorsupply aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u een ruim aanbod dames vesten in verschillende materialen, maten kleuren en van verschillende merken. De vesten op Outdoorsupply zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor u jarenlang van uw vest kan genieten. Dankzij het grote assortiment vindt u vrijwel altijd een vest dat voldoet aan uw wensen.

Wollen vest dames

Een deel van ons grote assortiment vesten bestaat uit wollen vesten specifiek voor dames. Deze vesten zijn van hoogwaardige kwaliteit, wat betekent dat u er lang van kunt genieten. Wol is een prettige stof die het gehele jaar bij kan dragen aan uw comfort. Wanneer u het assortiment wollen vesten voor dames wilt bekijken kunt u op deze pagina wol selecteren onder de filter materiaal!

Fleece vest dames

Fleece vesten voor dames zijn super licht, wat prettig is wanneer u deze draagt maar ook wanneer u deze mee wilt nemen. De stof staat daarnaast bekend om haar comfort, onder andere door het isolerende gegeven van de stof. Dit betekent dat een fleece vest ideaal is voor uw outfit bij outdoor activiteiten. Om het assortiment te bekijken kunt u het materiaal selecteren in de filters.

Katoenen vest dames

Katoen is een veelzijdige stof, wat betekent dat het in allerlei temperaturen prettig kan zijn voor uw comfort. Een katoenen vest voor dames kan warmte bieden tijdens een wandeling in de winter, maar tegelijkertijd is het ook prettig wanneer u aan het einde van een zomerdag nog buiten blijft zitten. Om het assortiment katoenen vesten te bekijken kunt u dit materiaal selecteren in de filters!