Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Slaapzak

Slaapzak

Outdoorsupply heeft een ruime collectie slaapzakken. U kunt kiezen uit slaapzakken van onder andere Thermarest, The North Face of Vango. U heeft de keus uit slaapzakken in vele verschillende kleuren en materialen. Daarnaast is voor alle slaapzakken de comforttemperatuur aangegeven, zodat u precies weet of de slaapzak geschikt is voor uw bestemming. Uiteraard is de keuze enorm groot, dus wilt u wat meer advies bij uw keuze? Neem dan een kijkje op onze adviespagina voor de beste slaapzak!

Winterslaapzak

Als u in de winter op reis gaat, een festival bezoekt of gewoon een koud land bezoekt, dan wilt u er natuurlijk wel warm bijliggen 's nachts. Daarom biedt Outdoorsupply een breed assortiment aan winter slaapzakken. Deze slaapzakken kunnen temperaturen aan van onder -10C°. De slaapzakken zijn afkomstig van enkel de beste merken, zodat u jarenlang warm zult blijven. Gebruik de filters en vind eenvoudig de perfecte slaapzak voor u.

Zomerslaapzak

Een zomerslaapzak is uiteraard bestemd voor zomerse temperaturen. De comforttemperatuur van de meeste zomerslaapzakken zal dan ook boven de 10C° liggen. De zomerslaapzak kunt u dan ook selecteren door de filter 'Comfort temperatuur' te gebruiken en de optie 'Vanaf 10C°' te selecteren. De zomerslaapzak kunt u daarnaast in verschillende modellen, zoals het mummy model, een deken of het rechthoek model kunnen vinden. Mocht u graag nog meer advies willen hebben bij de keuze voor uw slaapzak, dan kunt u uiteraard altijd bij onze klantenservice terecht!