Menu
Menu
-
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Inhoud (liter)
Prijs
Levertijd
Korting

Lunchboxen

Neemt u ook weleens een lunchpakketje mee naar uw werk? Een paar boterhammen, een stukje fruit en een heerlijk tussendoortje? Wellicht neemt u het zelf niet mee, maar uw kindje ongetwijfeld. Outdoorsupply heeft u een rijkelijk assortiment aan lunchboxen te bieden. Hier kunt u terecht voor lunchboxen in verschillende soorten en maten zodat de hele lunch er gegarandeerd in past. Het assortiment aan lunchboxen bestaat onder andere uit lunchboxen van hoogwaardige merken als Aladdin en Nalgene.

Broodtrommel

Op Outdoorsupply vindt u een breed assortiment aan lunchboxen. Het assortiment is gevuld met merken als Aladdin en Nalgene. De lunchboxen zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten zodat u ervan verzekerd bent dat alles erin past. Bent u nieuwsgierig naar het assortiment? Neem dan snel een kijkje op deze pagina.

Lunchtrommel

Of u nu op het werk bent, het pauze is op school, of u ergens gaat picknicken. Iedereen verkiest een stevige broodtrommel boven een onhandig plasticzakje. De lunchtrommels op Outdoorsupply zijn ideaal om uw boterhammen, fruit en tussendoortjes in op te slaan. Met een van onze lunchboxen weet u zeker dat uw maaltijd in goede staat blijft. Welke lunchbox past het best bij u?