Menu
Menu

On Running modellen

De verschillende series

On Running Cloudrock

On Running Cloudrock

De Cloudrock serie van het merk On Running biedt u prachtige schoenen die perfect zijn voor hiking en trail wandelen. Deze schoenen bieden veel stabiliteit en ondersteuning tijdens het wandelen in de bergen. Met de Cloudrock schoenen van On Running bent u klaar om op avontuur te gaan.

On Running Cloudrigde

On Running Cloudridge

Met een paar schoenen uit de Cloudridge serie van het merk On Running haalt u comfort in huis. Deze schoenen zijn perfect om te hiken met warm weer, hierdoor behaalt u de top met gemak. Daarnaast zijn deze schoenen ook ideaal voor tijdens het maken van een reis. De Cloudridge schoenen bieden veel steun tijdens het lopen.On Running Cloudswift

De schoenen uit de Cloudswift serie van het merk On Running zijn zeer geschikt voor het hardlopen. De schoenen zijn gemaakt voor het hardlopen op de weg of indoor. De schoenen zitten dan ook zeer comfortabel tijdens het sporten. Met de Cloudswift schoenen van On Running bent u klaar om uw grenzen te verlegen.

On Running Cloud X

Met de schoenen uit de Cloud X serie haalt u comfort in huis voor tijdens het hardlopen. Met deze prachtige sneakers kunt u met veel gemak uw indoor training voltooien. De schoenen bieden veel steun en zijn voorzien van een fijn voetbed.