Menu
Menu
Geschikt voor
Kleur
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Barts sjaal

Het Amsterdamse merk Barts is opgericht in 1986 als fabrikant voor zwembroeken, later heeft dit bedrijf zich gespecialiseerd in het maken van winterartikelen. Zo zijn er ook sjaals van Barts die u in de koude herfst- en winterdagen lekker warm houden. De sjaals van Barts zijn er in verschillende soorten, kleuren en materialen. Voor iedereen zit er dus een sjaal bij die perfect bij uw wensen past. Ergens naar op zoek? Selecteer deze opties dan in de filters om zo de juiste handschoenen te vinden van Barts.

Barts sjaals

Een koude nek tijdens de herfst- en winterdagen? Met de sjaals van Barts zult u daar geen last van hebben. De sjaals van Barts zijn van top kwaliteit en helpen je de koude dagen door. Ergens naar op zoek? Selecteer deze opties dan in de filters om zo de juiste handschoenen te vinden van Barts. Er zijn verschillende soorten en kleuren dus er zit altijd iets voor u bij.

Barts sjaals dames

Outdoorsupply heeft een ruim assortiment dames sjaals van het Nederlandse topmerk Barts. Deze sjaals houden uw nek lekker warm tijdens de koude herfst- en winterdagen. Dankzij ons ruime assortiment zit er altijd iets voor u tussen. Ergens naar op zoek? Selecteer deze opties dan in de filters om zo de juiste sjaals te vinden van Barts.

Barts sjaals heren

De heren sjaals van Barts zijn van uitstekende kwaliteit en bieden u de nodige warmte aan die u graag wilt in de koude herfst- en winterdagen. Dankzij ons ruime assortiment zit er altijd iets voor u tussen. Wanneer u nog andere opties heeft kunt u deze aanklikken in de filters links van de pagina.

Barts sjaals kinderen

De kindersjaals van Barts zijn van uitstekende kwaliteit en bieden genoeg warmte om de koude herfst- en winterdagen te overleven. De sjaals van Barts zijn niet alleen warm, ze zijn ook erg leuk. Met verschillende soorten prints en kleuren zit er altijd iets voor uw kind tussen.