Menu
Menu
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Waterdicht
Gebruik handschoenen
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Barts wanten

Het Nederlandse merk Barts, opgericht in Amsterdam is begonnen als fabrikant voor zwembroeken. Tegenwoordig hebben ze hun focus gelegd op winterartikelen en met succes. De wanten van Barts zijn van een uitstekende kwaliteit en houden uw handen lekker warm in de koude herfst- en winterdagen. Dankzij een uitgebreid assortiment met verschillende kleuren en materialen zit er voor iedereen wat tussen. Wanneer u nog andere wensen heeft kunt u deze selecteren in de filters.

Barts wanten

De wanten van Barts geven je de helpende hand in de koude herfst- en winterdagen. Met wanten van een uitstekende kwaliteit bent u verzekerd van een topaankoop. Voor iedereen zit er dus een paar wanten bij die perfect bij uw wensen passen. Ergens naar op zoek? Selecteer deze opties dan in de filters om zo de juiste handschoenen te vinden van Barts.

Barts wanten dames

De modieuze dames wanten van Barts zijn er voor iedereen die er in de winter goed bij wilt lopen. Deze handschoenen zijn uitermate geshcikt voor wintrersport en geven u de warmte die u nodig heeft. Ergens naar op zoek? Selecteer deze opties dan in de filters om zo de juiste handschoenen te vinden van Barts.

Barts wanten heren

De stoere heren wanten van Barts zijn de perfecte keuze als u tijdens de herfst- en winterdagen geen koude handen wilt. Daarnaast zijn ze erg geschikt voor het skiën en snowboarden. Met verschillende kleuren en materialen zit er altijd de juiste want voor u tussen.

Barts wanten kinderen

Outdoorsupply heeft een uitgebreid assortiment aan wanten voor kinderen. Wanten van Barts zijn van een uitstekende kwaliteit en geven uw kind de nodige warmte voor de koude herfst- en winterdagen. Daarnaast zijn de wanten van Barts super geschikt voor wintersport.