Menu
Menu

Alles over GoPro

Over GoPro

Het merk

In 2002 werd het merk GoPro opgericht door Nick Woodman. Woodman merkte als fanatieke sporter dat het vastleggen van live action beelden bijzonder moeilijk was met een 'normale camera'. Om dit op te lossen creëerde Woodman een kleine camera voorzien van een handige polsband. Al voldeed dit prototype in zijn geheel niet aan de verwachtingen, het vormde wel het begin van ProGo zoals wij dit nu kennen. Nu meer dan 15 jaar later zijn er al meer dan 26 miljoen GoPro Camera's verkocht, in meer dan 100 landen.

Het doel van het merk GoPro is producten te creëren om u extra te laten genieten van het moment waarin u zich bevindt. Met de producten van GoPro bent u perfect in staat om speciale en leuke momenten vast te leggen zonder dat u hiervoor extra moeite hoeft te doen. Met de producten van GoPro wordt u tevens niet verrast door vage of vervormde beelden. Klik op onderstaande link voor een compleet overzicht van ons GoPro assortiment, zodat ook u in staat bent speciale momenten voor eeuwig vast te leggen!

BIj Outdoorsupply vindt u een breed assortiment aan GoPro artikelen. Hieronder vallen de camera's, statieven, beschermhoesjes en verschillende andere accessoires die ervoor zorgen dat uw GoPro camera tijdens een reis tegen een stootje kan en lang mee gaat.

GoPro Hero Camera's

GoPro is ooit begonnen met de productie van camera's die diep onderwater gebruikt konden worden. Al snel steeg de populariteit van het merk en zo ook de mogelijkheden van de camera's. Nu zijn de camera's van GoPro zover ontwikkeld tot de beste actiecamera om uw eigen ervaringen vast te kunnen leggen met een hoge kwaliteit. De camera's worden over de hele wereld gebruikt voor vakanties, actiesporten en mooie maar ook spannende ervaringen. De nieuwste camera's van GoPro zijn de Hero 7 Black, de Hero 7 Silver en de Hero 7 White. De camera's zijn compact, maken foto's en video's van extreem hoge kwaliteit en ze zijn ook nog eens erg efficiënt. Deze camera's zorgen ervoor dat u in de extreemste omstandigheden altijd alles perfect vast kunt leggen.

GoPro HERO9

U kunt met de GoPro HERO9 al uw leuke en speciale momenten vastleggen met haarscherp beeld. Met dit model heeft u de mogelijkheid om foto’s, timelapse video’s, nachtfoto’s, portretten en liveburst foto’s vast te leggen. Deze camera heeft namelijk een kwaliteit van 20 MP. Daarnaast kan de camera bevestigd worden aan een drone waardoor u ook vanuit een ander perspectief kunt filmen. 

U kunt de camera bedienen door middel van de touchscreen aan de voor- en achterkant. Ook kunt u gebruik maken van stembediening. Door de Hypersmooth 3.0 beeldstabiliteit blijft het beeld stabiel tijdens ieder shot en de accu is geschikt voor fast charging. U kunt onder water filmen tot maar liefst 5 meter diep. 

Daarnaast heeft de camera een ingebouwde Wifi functie, microfoon ingang, GPS, gezichts-, glimlach- en scéne herkenning, en een slowmotion functie. Er is livestream mogelijk in 1080p en u kunt de camera gebruiken als webcam, waardoor een videogesprek tijdens het thuiswerken altijd in de beste kwaliteit is.

GoPro HERO8

Ook met de GoPro HERO8 legt u speciale momenten vast met haarscherpbeeld. Met de HERO8 kunt u foto’s, timelapse video’s, portretten, nachtfoto’s en LiveBurst foto’s maken met een kwaliteit van 12 MP. Dit is iets minder dan de HERO9, maar deze camera doet echt niet onder. Ook deze camera kan bevestigd worden aan een drone waarmee u prachtige foto’s kunt maken vanuit een andere hoek. 

De HERO8 is te bedienen door middel van touchscreen en stembediening. In tegenstelling tot de GoPro HERO9 heeft de HERO8 een Hypersmooth beeldstabiliteit van 2.0, maar ook met dit model maakt u beelden met een zeer hoge stabiliteit. U kunt foto’s en video’s maken met een keuze uit vier lenzen, de Narrow, Linear, Wide en Superview. Deze Superview lens is een van de wijdste lenzen ooit. U kunt filmen tot maar liefst 10 meter diep.

Ook deze camera heeft een ingebouwde Wifi functie, microfoon ingang, GPS, gezichts-, glimlach- en scèneherkenning, een slowmotion functie. Door de GoPRo app kunt u de camera makkelijk vinden wanneer deze kwijt is. Ook is er livestream mogelijk en met de optionele Media Mod heeft de camera uitbereidingsmogelijkheden voor meer verlichting, professionele audio en een extra scherm. Het is kortom de ideale camera om mee te nemen tijdens al uw speciale momenten. 

Handige accessoires

Camera Mount

Met een camera mount bent u in staat om uw camera op een gunstige plek vast te zetten. Op deze manier hoeft u de camera niet meer vast te houden wanneer u bezig bent met een activiteit. Het merk GoPro heeft verschillende handige mountings in de aanbieding. Denk hierbij aan een 'bodyarmor' waarmee u de camera aan uw borst bevestigd of denk bijvoorbeeld aan de speciale fietsstuur bevestiging.

Camera statief

Met een statief bent u in staat om de camera extra stabiel met u mee te nemen. U kunt uw camera op de statief bevestigen waardoor de camera bewegingsloos is en u in staat bent nog scherpere foto's te maken. De statieven van GoPro zijn beschikbaar met verschillende functies en in verschillende maten en lengtes. Ideaal voor wanneer u op avontuur gaat.

Drone accessoires

Wanneer u per ongeluk uw drone laat vallen en deze gaat kapot bent u met de reserve onderdelen van GoPro eenvoudig in staat om de drone weer in de lucht te brengen. Op de site van Outdoorsupply vindt u een ruim assortiment aan losse armen, propellers en accu's. Klik snel op onderstaande link voor een uitgebreidt overzicht van de losse Karma drone onderdelen.

Camera bescherming

Met de camera bescherming is uw camera beter beschermd tegen invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan stoten maar ook rondvliegend zand en modder. Daarnaast bieden veel van de beschermingshoesjes van het merk GoPro u de mogelijkheid om uw camera nog dieper onder water te nemen. Sommige artikelen maken het mogelijk de camera tot wel 60 meter diepte te vervoeren!

Opladers en accu's

De accu's en opladers van GoPro genieten van een hoge kwaliteit en vormen een goede aansluiting op uw GoPro camera of drone. De opladers hebben de mogelijkheid uw producten nog sneller dan normaal op te laden en zijn veelal ook geschikt voor andere elektrische apparaten. De accu's vormen een goede back-up indien de accu van uw camera of drone verloren gaat.

Camera filter

De camera's van het merk GoPro zijn in staat om ook onderwater mooie foto's en filmpjes te maken. Om de beelden die u maakt extra spectaculair te maken heeft GoPro speciale camera filters gemaakt. Deze maken het mogelijk extra helder beeld te filmen, ondanks dat u zich in de donkere onderwater wereld bevindt.

Een greep uit ons assortiment: