Menu
Menu

Alles over Barbour


Geschiedenis

In 1894 begon Barbour in South Shields. Inmiddels is het bedrijf gegroeid en heeft het winkels in meer dan 55 landen verspreid over de hele wereld. Barbour ontwerpt kleding voor outdoor activiteiten, maar zeker ook voor een volledige lifestyle garderobe. Daarnaast produceert het collecties voor mannen, vrouwen, kinderen en zelfs honden. In 1968 overleed de oprichter John Barbour. Het bedrijf blijft in de familie en dat is het altijd gebleven. In 1981 verhuisde Barbour naar een nieuwe fabriek, waar het vandaag de dag nog steeds gevestigd is. Door de jaren heen heeft Barbour zich aan zijn normen en waarden weten te houden, waardoor het een bedrijf is, dat u kunt vertrouwen.


Verantwoord ondernemen 

Barbour is trots op het familiebedrijf. Barbour gelooft in verantwoord handelen, waarmee zij rekening houden met mensenrechten, duurzaamheid en kwaliteit. Het bedrijf wil dat toekomstige generaties ook kunnen genieten van hun prachtige merk. Daarom beperken zij de impact op het milieu. Het doel is om de milieuprestaties te blijven verbeteren om de impact op het milieu in de toekomst zelfs te kunnen voorkomen. Door middel van het investeren in Better Cotton zorgen zij ervoor dat de katoen gemeenschappen overleven en bloeien. Tegelijkertijd helpt de organisatie Better Cotton ook bij het beschermen en herstellen van het milieu. Met de Leather Working Group werkt Barbour samen met een groep uit de leerindustrie, waarbij zij de leerindustrie verbeteren voor het milieu. Ook gebruikt Barbour steeds vaker gerecyclede materialen voor hun producten. 

Daarnaast zorgt de goede kwaliteit ervoor, dat mensen lang kunnen doen met hun Barbour aankoop. Het bedrijf neemt verantwoordelijkheid voor het behalen van deze kwaliteit. Met aandacht voor details maakt Barbour dit elke keer weer waar. Verder zet Barbour zich in voor de mensenrechten binnen en buiten hun bedrijf. De sociaal en ecologisch verantwoorde producten worden geleverd door werknemers en leveranciers, waarbij gelet wordt op hun welzijn, gezondheid en veiligheid. Barbour staat voor iedereen klaar. Ze blijven altijd met respect hun zaken doen, blijven doorgaan met het helpen opbouwen van een inclusieve cultuur en blijven diversiteit aanmoedigen. Op Barbour kunt u vertrouwen.
Wax Jacket

Het meest populaire product van Barbour is het Wax Jacket. Deze jas was voor het eerst verkrijgbaar in 1983 en heeft zijn charmes nooit verloren. Barbour wax jackets zijn perfect  voor al uw avonturen en met een goede verzorging gaan ze jarenlang mee. U kunt uw jacket goed laten verzorgen door gebruik te maken van de wax care. Als u uw jas hiermee behandelt, kunt u weer genieten van een prachtige, waterdichte jas. Op deze manier kunt u dag in dag uit genieten van uw favoriete wax jacket. Sommige klassieke waxjassen worden nog steeds helemaal met de hand gemaakt in de fabriek in Simonside.

Barbour jas dames

Bij Outdoorsupply beschikken we over een groot assortiment Barbour producten. Zo ook Barbour jassen voor dames. De jassen van Barbour zijn erg populair, en terecht. Neem snel een kijkje bij de mooie damescollectie Barbour jassen.

Barbour jas heren

Outdoorsupply heeft ook een ruim assortiment Barbour jassen voor heren. Bij heren zijn de jassen een erg populair mode-item. De kwalitatieve jassen zijn een toevoeging aan de garderobe van iedere man. Kijk snel welke jas uw favoriet is.

Een greep uit ons assortiment