Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Ortovox lawine-uitrusting

Ortovox

Ortovox is een Duits merk dat sinds de oprichting in 1980 een pionier is op het gebied van lawineveiligheid. Bescherming is dan ook de hoogste prioriteit bij Ortovox en staat centraal in al hun activiteiten. Hoe voorzichtig u namelijk ook bent in de bergen, is het altijd belangrijk om voorbereid te zijn bij een noodgeval. Met hun jarenlange expertise in lawineveiligheid heeft Ortovox een prachtig assortiment gecreëerd met lawine uitrusting zoals lawinescheppen, lawinesondes, lawinepiepers en ski rugzakken. Met lawine uitrusting van Ortovox weet u zeker dat u voorbereid op pad gaat.

Ortovox lawinesonde

Een lawinesonde is een onmisbaar item bij lawine uitrusting. Met een lawinepieper kunt u namelijk een slachtoffer globaal lokaliseren waarna u met een lawinesonde de exacte locatie en diepte van het slachtoffer kunt bepalen. De lawinesondes van Ortovox zijn betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en van een hoge kwaliteit. Ze zijn compact mee te nemen en snel in te zetten waardoor u kostbare tijd bespaart. Ook kunt u snel en duidelijk de begraafdiepte aflezen en doordat ze gemaakt zijn van hoogwaardige materialen zijn ze zeer betrouwbaar.

Ortovox lawineschep

Een lawineschep is naast een pieper en sonde een noodzakelijk item voor uw lawine uitrusting. Zodra u namelijk een slachtoffer heeft gelokaliseerd is het belangrijk om deze zo snel mogelijk onder de sneeuw vandaan te halen. De lawinescheppen van Ortovox zijn lichtgewicht, compact mee te nemen en zeer efficiënt. Dit komt doordat ze gemaakt zijn van hoogwaardige materialen, een ideaal bladvolume hebben en ze eenvoudig en comfortabel te bedienen zijn. Een Ortovox lawineschep heeft dus alles wat u nodig heeft om levens te redden.