Menu
Menu
Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Roces

Roces is een Italiaans merk dat is opgericht in 1952 en produceert inline skates en schaatsen. In 1978 heeft het merk de eerste plastic schaats op de markt gebracht: een revolutionaire ontwikkeling, en in 1981 ontwikkelde Roces de eerste inline skate, die de naam PRO droeg. Dit model wordt tot vandaag de dag geproduceerd. Sindsdien heeft het merk internationale bekendheid vergaard met het produceren van innovatieve producten van hoogwaardige kwaliteit.

Roces Skeelers

Roces is opgericht in 1952 en is een grote speler op de skeeler- en schaatsmarkt. Het merk is opgericht in Italië en produceert artikelen met echt vakmanschap. Het merk bracht de eerste inline skate op de markt in 1981 en kwam in 2006 met het revolutionaire idee van verstelbare skischoenen. Tot vandaag de dag is Roces het enige merk op de markt dat deze verstelbare schoen aanbiedt. Outdoorsupply biedt een ruim assortiment Roces. Klik op één van bovenstaande afbeeldingen voor meer informatie over desbetreffend product.

Roces Schaatsen

In de winter kunt u ook kiezen uit verschillende Roces schaatsen. Zowel voor heren als dames, jong en oud. In het assortiment kunt u kiezen uit verschillende soorten schaatsen, van noren tot ijshockey en kunst. Door de vele maten proberen Outdoorsupply en Roces het voor iedereen mogelijk te maken om de juiste schaatsen te vinden. Ontdek het assortiment!