Menu
Menu
Type schoen
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Type schaats
Kleur
Merk
Serie
Sluiting
Prijs
Levertijd
Korting

Alle schaatsen

Nu de winter terug is, is het tijd om de schaatsen uit de kast te halen. Outdoorsupply vindt u alle soorten schaatsen, waaronder schaatsen, kunstschaatsen en ijshockeyschaatsen. Hiertoe behoren topmerken als Nijdam, Fila en Bauer. De schaatsen in het assortiment zijn bedoeld voor amateurschaatsers, maar ook voor professionele schaatsers of ijshockeyers. Voor deze sporten is het belangrijk dat u de juiste schaatsen hebt en dat u de juiste eigenschappen voor de sport hebt.

Schaatsen kopen

Een van de leukste dingen om te doen in de winter is natuurlijk schaatsen. Het is belangrijk dat u de juiste schaatsen hebt die u goed passen en de bescherming bieden die u nodig hebt. De schaatsen in ons assortiment bij Outdoorsupply zijn van zeer hoge kwaliteit en bieden veel comfort. U kunt kiezen uit een aantal toonaangevende merken. De schaatsen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen. De binnenkant van de schaatsen is lekker warm en biedt optimaal comfort tijdens het schaatsen. Zodat u deze winter zonder zorgen met een mooi paar schaatsen op pad kunt.

IJshockeyschaatsen

Outdoorsupply biedt een breed scala aan ijshockeyschaatsen. IJshockey is een zware sport, dus het is belangrijk dat de kleding en schaatsen van een ijshockeyspeler van hoge kwaliteit zijn en klappen kunnen opvangen. De ijshockeyschaatsen in ons assortiment zijn van zeer hoge kwaliteit. De schaatsen zijn van zeer goede merken. De speciaal voor ijshockey ontworpen schaatsen hebben een zeer stevige en harde buitenkant om klappen op te vangen en de binnenkant is zeer zacht en comfortabel. Bekijk het assortiment om te zien of er een paar is dat bij u past.

Kunstschaatsen

Of u nu professioneel, als hobby of voor het eerst schaatst. Kunstschaatsen zijn altijd comfortabel en mooi. Het assortiment kunstschaatsen op Outdoorsupply is verkrijgbaar in verschillende modellen. Er zijn klassieke schaatsen die u kunt herkennen aan de witte schoen met de traditionele vetersluiting. Dan zijn er de moderne kunstschaatsen. Ze zien er iets harder uit en zijn vaak verstelbaar. Deze schaatsen voelen aan als een zachte schoen, maar zijn aan de buitenkant een harde schoen. Zo zijn ze zeer comfortabel, maar bieden ze voldoende stevigheid en bescherming.