Menu
Menu
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Soort jas
Serie
Eigenschappen
Maat
Kenmerken
Activiteit
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Peuterey Jas

Peuterey Jassen zijn wereldwijd populair dankzij de hoogwaardige kwaliteit. De jassen van Peuterey staan symbool voor duurzaamheid en zo kunt u gegarandeerd jarenlang blijven genieten van een aankoop van dit merk. Iedere Peuterey jas heeft een smaakvol design met een tijdloze uitstraling. U hoeft er dus niet bang voor te zijn dat uw jas uit de mode raakt. Een uitstekende combinatie van kwaliteit en stijl.

Peuterey Jassen

Peuterey ontwerpt haar jassen met het oog op functionaliteit, duurzaamheid en kwaliteit. Populaire modellen zijn de Peuterey Aiptek, de Peuterey Honova en de Peuterey Boggs. Peuterey biedt jassen voor zowel dames als heren aan. Comfortabele jassen die u warmte bieden in zelfs de meest koude weersomstandigheden. Bent u op zoek naar een specifiek model? Gebruik dan de filters aan de linkerzijde van het scherm om het zoeken zo eenvoudig mogelijk te maken.

Peuterey zomerjas

Sinds 2002 maakt het modelabel Peuterey casual kleding en jassen. Passie, functionaliteit en duurzaamheid zijn de uitgangspunten voor het maken van de producten. De functionaliteit en passie is dan ook zeker terug te zien in onder andere de Peuterey zomerjassen en winterjassen. De jassen variëren van stijl en kleur. Door de diverse exclusieve stijlen kan de jas jarenlang gedragen worden. Daarnaast zijn de materialen licht in gewicht waardoor de jas een hoog draagcomfort heeft.