Menu
Menu
Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle Icebreaker producten

Alle Icebreaker Producten
Icebreaker is een merk van Nieuw-Zeelandse bodem dat erop is gericht een natuurlijk alternatief te bieden voor synthetische stoffen in technische outdoorkleding. Het verhaal allemaal Icebreaker begint allemaal bij het Merino schaap. Merino schapen leven in de Zuidelijke Alpen van Nieuw Zeeland en weten te overleven dankzij de uitzonderlijke eigenschappen van hun vacht. Maar wat voor een schaap werkt, werkt ook voor een mens. Icebreaker maakt daarom gebruik van zacht Merino wol in al haar outdoorkleding en biedt zo een perfect natuurlijk alternatief voor zowel koude als warme weersomstandigheden. Wilt u meer weten over Icebreaker? Lees hier dan alles over het merk.

Icebreaker kleding

Icebreaker is bekend geworden met haar uitgebreide collectie thermo ondergoed, maar heeft in de loop van der jaren ook uitgebreid naar andere outdoorkleding. De kleding van Icebreaker is puur natuur, sneldrogend, niet kriebelend en super comfortabel. Kortom, de perfecte aanvulling voor uw outdooruitrusting. Doordat de kleding van Icebreaker wordt gemaakt van hoge kwaliteit Merino wol, heeft het een duurzaam vermogen waar u jarenlang van kunt blijven genieten. Het hoge ademende vermogen zorgt er bovendien voor dat de kleding niet alleen bij koudere temperaturen, maar ook tijdens warme dagen erg goed van pas komt.

Icebreaker shirt dames

De thermokleding van Icebreaker is speciaal ontwikkeld en geliefd bij de echte outdoorliefhebber. Dit is dan ook niet voor niks. De kleding is puur natuur wat ervoor zorgt dat het sneldrogend is, niet kriebelt en super comfortabel zit. Het is de perfecte aanvulling voor uw outdooruitrusting. De kleding is gemaakt voor zowel mannen als vrouwen en gaan jarenlang mee door de goede kwaliteit. De shirts zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, denk hierbij aan korte en lange mouwen.