Menu
Menu
Geschikt voor
Categorie glazen
Gepolariseerd
Kleur
Lenskleur
Type lens
i
Serie
Uitneembare lens
Meekleurende lens
Spiegelende glazen
Extra lens
Over bril te dragen
Prijs
Levertijd
Korting

Sinner skibril

Bent u op zoek naar een high-tech skibril met een hip design? Dan bent u bij Sinner zeker aan het juiste adres. De skibrillen van Sinner blinken uit in stijl én prestaties en zijn hierdoor de ideale aanvulling voor uw wintersportuitrusting. Van basismodellen tot geavanceerde ski goggles, Sinner heeft het allemaal in haar collectie opgenomen. De Sinner skibrillen zorgen voor een glashelder zicht op de piste, zodat u nooit meer een hobbel of kuil hoeft te missen!

Sinner Skibrillen series

Het uitgebreide assortiment Sinner skibrillen komt in verschillende series, waardoor u elke keer kunt kiezen uit de meest mooie designs met unieke kenmerken. In het assortiment kunt u op dit moment onder andere de populaire Sinner Avon, Sinner Olympia, Sinner Emerald en Sinner Vorlage skibrillen vinden. Makkelijk te vinden aan de hand van de filter. Wat wordt uw favoriet?

Sinner Skibril dames

In het assortiment van Sinner kunt u skibrillen vinden voor dames. Deze prachtige en stijlvolle skibrillen zitten ook nog eens heerlijk, en doen precies wat u er van verwacht. Zo zijn uw ogen beschermd, en steelt u de show. Ook voor heren, jongens en meisjes zijn er skibrillen te vinden in het assortiment van Sinner!