Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Patagonia Alle Producten

Patagonia Alle Producten

Patagonia is in 1973 opgericht door avonturier en alpinist Yvon Chouinard. Het merk is een vooruitstrevende speler op het gebied van duurzaam produceren en is wereldwijd dan ook erg populair dankzij haar transparantie productieproces. Patagonia creëert prachtige outdoorproducten voor diverse buitensportactiviteiten zoals klimmen, wintersport, surfen en trail running. Respect voor de natuur staat hierbij centraal. Wilt u meer weten over Patagonia? Lees hier dan alles over het merk.

Patagonia Nederland

Bent u op zoek naar prachtige outdoor kleding die u niet alleen optimale bescherming biedt tegen weer en wind, maar die er ook nog eens voor zorgt dat u er super uit ziet tijdens uw outdoor activiteit? Neem dan het assortiment van Patagonia op Outdoorsupply door. Hierboven kunt u alle producten vinden die er te vinden zijn, dus maak vooral gebruik van de filters om precies het product te vinden dat u zoekt. De outdoor producten van Patagonia zijn functioneel, duurzaam en comfortabel - dus zoek niet verder. Bent u benieuwd naar het aanbod in de sale? Bekijk dan de sale-pagina eens. Ook voor de vele populaire series van het merk kunt u bij Outdoorsupply terecht, zo kunt u altijd populaire series zoals Patagonia Black Hole, Patagonia Down Sweater en Patagonia Granite Crest vinden. Ontdek het zelf en kies uw favoriete serie!

Patagonia Kleding

Patagonia heeft een uitgebreid assortiment kleding. Deze kleding is ideaal voor al uw outdoor activiteiten, maar kunt u ook hip dagelijks combineren. De kleding is niet alleen stijlvol, maar zijn van topkwaliteit en erg duurzaam. Patagonia wil zo weinig mogelijk impact achterlaten op het milieu. Of u nu op zoek bent naar een vest, een trui of een shirt, met de kleding van Patagonia haalt u niet alleen stijl en kwaliteit in huis, maar ook zeker comfort. Bekijk bijvoorbeeld eens de populaire fleece serie, Patagonia Retro Pile, voor een aantal van de heerlijke vesten en truien die dit merk te bieden heeft.

Patagonia R1 Air

Een van de vele populaire series van het merk Patagonia is de R1 Air serie. Deze serie bestaat uit zowel truien als vesten met als belangrijkste kenmerken dat het niet alleen heerlijk warm is, maar de stof ook nog eens goed ademt. Dit maakt deze truien en vesten zeer geschikt voor allerlei outdoor activiteiten, zoals wandelen, hiken en wintersporten. Ontdek zelf de stevige en duurzame materialen en het heerlijke comfort van de Patagonia R1 Air serie!