Menu
Menu
Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Patagonia Alle Producten

Patagonia Alle Producten

Patagonia is in 1973 opgericht door avonturier en alpinist Yvon Chouinard. Het merk is een vooruitstrevende speler op het gebied van duurzaam produceren en is wereldwijd dan ook erg populair dankzij haar transparantie productieproces. Patagonia creëert prachtige outdoorproducten voor diverse buitensportactiviteiten zoals klimmen, wintersport, surfen en trail running. Respect voor de natuur staat hierbij centraal. Wilt u meer weten over Patagonia? Lees hier dan alles over het merk.

Patagonia Nederland

Bent u opzoek naar prachtige outdoorkleding die u niet alleen optimaal beschermd tegen weer en wind, maar die er ook nog eens voor zorgt dat u er super goed uitziet tijdens uw outdooravonturen? Neem hierboven dan snel eens een kijkje in de collectie van Patagonia. De outdoorproducten van Patagonia zijn functioneel, duurzaam en comfortabel. Alles wat u zich maar kunt wensen voor uw outdooruitrusting.

Patagonia rugzakken

De rugzakken van Patagonia zijn de ideale combinatie van functionaliteit, comfort en stijl. De rugzakken verschillen in inhoud, zodat u uw keuze kunt afstemmen op het aantal spullen dat u op dagelijkse basis of gedurende een wandeltocht meeneemt. Ook ideaal om dagelijks te gebruiken!

Patagonia Kleding

Patagonia heeft een uitgebreid assortiment kleding. Deze kleding is ideaal voor al uw outdooractiviteiten, maar kunt u ook hip dagelijks combineren. De kleding is niet alleen stijlvol, maar zijn van topkwaliteit en erg duurzaam. Patagonia wil zo weinig mogelijk impact achterlaten op het milieu. Of u nu op zoek bent naar een vest, een trui of een shirt, met de kleding van Patagonia haalt u niet alleen stijl en kwaliteit in huis, maar ook zeker comfort.