Menu
Menu
Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Save The Duck

Save The Duck

Save The Duck streeft ernaar om te leven in een diervriendelijke wereld. Bij de jassen van dit vooruitstrevende merk wordt daarom geen eendendons gebruikt maar het hoogwaardige product PLUMTECH®. Hiermee heft het bedrijf al meer dan 20,000,000 eenden gered. Daarnaast is het merk ook bezig met mens en milieu. Zo zijn ze aangesloten bij UNGC en SDGs en hebben ze een B-Corp certificaat. Het perfecte merk voor mensen die bewust omgaan met het milieu. Wilt u meer weten over Save The Duck en wat ze allemaal doen voor mens, dier en milieu? Klik dan hier!

Save The Duck Jassen

Bent u op zoek naar een diervriendelijke jas van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij Save The Duck aan het juiste adres! De jassen van dit Italiaanse merk zijn gemaakt met een speciale stof, waardoor er geen eendendons gebruikt hoeft te worden. Zo is de jas goed voor mens, dier en milieu. Bovendien zijn de jassen voorzien van een stijlvol design in diverse hippe kleuren. Diervriendelijk, comfortabel en warm. Dat zijn de jassen van Save The Duck.

Save The Duck Bodywarmer

De bodywarmers van Save The Duck zijn diervriendelijk en gemaakt met hoogwaardige materialen. Door het gebruik van een speciale stof en een diervrije opvulling zijn de bodywarmers goed voor zowel dier, mens en het milieu. De bodywarmers zijn erg comfortabel en zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Ze zijn daarom een genot om te dragen. Ook zien de bodywarmers er bijzonder stijlvol uit. Neem daarom snel een kijkje in ons assortiment Save The Duck bodywarmers.

Save The Duck Winterjas heren

Op Outdoorsupply vindt u een ruim aanbod aan jassen van Save The Duck, zo ook winterjassen voor heren. De winterjassen voor heren van Save The Duck zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit en zijn diervriendelijk. Save The Duck maakt namelijk gebruik van een speciale stof waardoor de winterjassen goed zijn voor mens, dier en milieu. De winterjassen zijn zeer comfortabel en houden u warm op koude dagen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in tijdloze designs waardoor ze eenvoudig met elke outfit te combineren zijn. Waar wacht u dus nog op? Bekijk ons assortiment Save The Duck winterjas heren.