Menu
Menu
-
-

Alles over Save The Duck

Save The Duck


Save The Duck is een bedrijf van Italiaanse bodem, dat zich richt op de productie van hoge kwaliteit jassen, die gemaakt worden van materialen die volledig diervrij zijn. Het bedrijf streeft ernaar om te leven in een wereld waar dierenmishandeling niet bestaat en zorgt er dan ook voor dat het gebruik van gebruik van veren, leer, leer of bont niet is toegestaan bij de productie van de jassen.

Mode staat hoog in het vaandel bij Save The Duck en de jassen zijn dan ook niet voor niets stuk voor stuk voorzien van een trendy design in prachtige kleuren. Al tijdens het ontwerpen van de jassen bestudeerd Save The Duck aandachtig welke materialen en productiemethoden het beste gebruikt kunnen worden, zodat het bedrijf niemand schaadt in het productieproces. Comfortabel, mooi en zowel milieu- als diervriendelijk. Kies bewust, kies de jassen van Save The Duck.

Waarom kiezen voor Save The Duck?

100% Diervrij

Save The Duck maakt gebruik van een geheel eigen technologie, genaamd: PLUMTECH®. Dit materiaal is warm, heeft een hoog ademend vermogen en is lichter dan dons. Dankzij dit materiaal hoeft er geen gebruik te worden gemaakt van gans- of eendendons en dit maakt de jassen 100% diervriendelijk. Zo heeft het merk al eer dan 20,000,000 eenden gered.

Perfect voor globetrotters

De kleding van Save The Duck is snel en praktisch op te vouwen, waardoor u deze eenvoudig overal mee naartoe kan nemen. Zo kunt u de jassen van het merk zelfs opvouwen in uw handtas. Ideaal voor op reis dus. Daarnaast is het merk ook goed voor de natuur, zo planten ze veel bomen en verminderen de uitstoot.

Geschikt voor ieder seizoen

De jassen van Save The Duck zijn licht van gewicht, praktisch op te vouwen en dankzij het hoge ademende vermogen zijn deze bovendien geschikt om te dragen in ieder seizoen. Of u nou dus op zoek bent naar een comfortabele jas voor het winter- of lenteseizoen, bij Save The Duck bent u altijd aan het juiste adres!

Save the Duck SustainabilityZoals al vaker vernoemd is het merk Save the Duck druk bezig met het bijdragen aan het milieu en al zijn inwoners. Ze bevorderen een transparant bedrijfsmodel dat de natuurlijke hulpbronnen op verantwoorde wijze beheert. Dit doen ze op verschillende manieren. Zo gebruiken ze geen dierlijke producten, zijn ze druk bezig met het verminderen van de uitstoot en is gelijkheid en inclusiviteit een van de waarden van het bedrijf. 

Gelukkig wordt dit ook gezien door de rest van de wereld en wordt enorm gewaardeerd. Zo is Save the Duck het eerste bedrijf met een B Corp certificaat, een certificaat voor bedrijven die focussen op goed ondernemen. Daarnaast supporten ze de UN Global Compact en de United Nations initiatieven die bedrijven helpt om meer te investeren in mensenrechten, het milieu en anticorruptie. Als kers op de taart doneren ze 1% van de jaarlijkse opbrengst aan goede doelen en stichtingen en produceren ze carbon neutraal. Zo is een Save the Duck jas niet alleen goed voor u maar ook voor de rest van de planeet.

Mannen of Vrouwen?

Shop hier alle prachtige mannen jassen. Met ruime keuze in kleur en modellen. Een ding is zeker, de jas is niet alleen goed voor u, ook voor het milieu!

Hier vindt u prachtige Save the Duck vrouwen jassen met de mooiste modellen en fashionable looks. Zo maakt u fashion sustainable.

Een kijkje in de collectie van Save The Duck: