Menu
Menu
-
-
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Soort jas
Serie
Eigenschappen
Maat
Kenmerken
Activiteit
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Save The Duck jassen

Save The Duck Jassen

Het prachtige merk Save the Duck maakt niet alleen mooie jassen, maar is ook nog eens goed voor de eend, zoals de naam al zegt. Het merk wil namelijk zo veel mogelijk eenden redden, dit doen ze door geen gebruik te maken van eenden veren en dons. Daarentegen gebruiken ze PLUMTECH®. Dit is een vulling die de donzigheid van dons imiteert, terwijl de voordelen van een technologische thermische voering behouden blijven. Daarnaast doet het merk nog vele andere goede dingen voor de planeet. Zo zorgt uw jas voor een ware win win situatie. Bekijk alle jassen met prachtige designs snel op de site!

Save the Duck jas dames

Een goede jas is natuurlijk erg belangrijk en er zitten vaak nogal wat eisen aan. Hij moet water- en winddicht zijn, genoeg warmte afgeven, een mooi design hebben en goed zijn voor het milieu. Als dit allemaal op uw lijstje staat dan is een jas van Save the Duck dé jas die u zoekt. Het diervriendelijke merk maakt prachtige jassen voor dames met veel beweegruimte, een mooi design en hoge rits zodat er geen kou verloren kan gaan. Naast diervriendelijk is het merk ook goed voor de rest van de planeet. Door bewust om te gaan met de productie en daarnaast nog energie te steken in andere projecten is het merk goed voor de wereld. Bekijk alle kleuren en modellen snel en vindt uw nieuwe Save the Duck jas!

Save the Duck jas heren

Op Outdoorsupply vindt u een ruim assortiment aan Save the Duck jassen, ook voor heren. De jassen zijn perfect voor outdooractiviteiten. Dit komt door de prettige designs en het warme fake fur wat in de gewatteerde jacks zit. Er is veel keus als het gaat om kleuren en modellen zodat er voor iedere man een passende jas tussen zit. Als kers op de taart zijn de jassen door het gebruik van PLUMTECH® ook nog eens diervriendelijk en super licht. Daarnaast heeft het merk een B Corp certificaat, is geheel carbon vrij en doet nog veel meer goede dingen voor de planeet. Wat moeten we nog meer vertellen? Voor welke jas gaat u?

Save the Duck winterjas

De winterjassen van Save the Duck zijn enorm warm en heerlijk zacht. Door het gebruik van PLUMTECH® zijn de jassen goed warm en ook nog eens goed voor het milieu. De designs zijn relatief simpel en hierdoor enorm prettig in gebruik. De rits kan tot geheel boven dicht en de mouwen zijn goed afgesloten zodat er geen wint door kan komen. Daarnaast hebben ze een kort model zodat u wendbaar bent en iedere activiteit uit kunt voeren. Door de vele goede dingen die ze doen voor de planeet is het merk goed voor mens, dier en milieu. Bekijk alle prachtige kleuren snel en vindt uw favoriete Save the Duck winterjas!