Menu
Menu
Eigenschappen
Kenmerken
Levertijd
Korting

Rip Curl


Al helemaal klaar voor het wintersportseizoen? Met de wintersportkleding van Rip Curl bent u direct voorbereid op alle activiteiten in de sneeuw! Rip Curl is in 1969 is opgericht door twee surfers. Ze begonnen met het maken van surfplanken. Tegenwoordig maakt het bedrijf ook allerlei verschillende sportkleding gemaakt van topkwaliteit. Bij de productie van de hoogwaardige artikelen focust Rip Curl zich op maatschappelijk verantwoord ondernemen en zoekt het bedrijf altijd naar manieren om haar productieproces nog duurzamer in te richten. Een perfecte combinatie van kwaliteit en duurzaamheid!

Rip Curl jas

Rip Curl heeft geweldige wintersportartikelen waarmee u goed voorbereid naar buiten kan gaan. Of u nou op wintersport gaat of niet, met Rip Curl gaat u zonder problemen de koude dagen door. Rip Curl heeft allerlei verschillende wintersportkleding die aansluiten bij de meest specifieke behoeftes. Door de hoge kwaliteit van de kleding bent u verzekerd van kleding die voor een lange periode kan worden gedragen. Kies nu voor de jassen van Rip Curl in het uitgebreide assortiment op Outdoorsupply!

Rip Curl rugzak

Alleen met kleding bent u er nog niet. Op wintersport kan het ook prettig zijn om een comfortabele rugzak mee te nemen, zo kunt u makkelijk enkele spullen meenemen. In het assortiment van dit prachtige merk vindt u dan ook rugzakken die hier uitermate geschikt voor zijn. Ontdek het nu zelf.