Menu
Menu
-
Type Product
Type Lamp
Materiaal
Soort Licht
Kleur
Oplaadbaar
Waterbestendig
Merk
Serie
Bereik (meter)
Prijs
Levertijd
Korting
Een goede zaklamp is onmisbaar bij vele outdoor- en survivalactiviteiten. Outdoorsupply heeft een uitgebreide collectie zaklampen van kwaliteitsmerken als INOVA, Maglite en Homeij in verschillende prijsklassen, maten en kleuren. Zaklampen worden gerangschikt naar verschillende typen. Zo bieden wij onder meer een groot aantal LED, krypton en xenon zaklampen. De verschillen tussen deze zaklampen zitten in de manier waarop er licht wordt opgewekt. Sommige zaklampen zijn elektrisch oplaadbaar en dus niet afhankelijk van batterijen, waardoor u precies weet wanneer u de zaklamp op dient te laden. Selecteer uw wensen met betrekking tot de zaklamp in het keuzemenu aan de linkerkant van deze pagina en bestel uw zaklamp eenvoudig en veilig online.

Reisverlichting

Wanneer u naar een camping gaat, wanneer u de wildernis in trekt, of in tal van andere situaties komt reisverlichting goed van pas. Reisverlichting kan in vele vormen en maten voorkomen. Voor iedere situatie heeft Outdoorsupply geschikte reisverlichting, welke je hieronder kunt vinden!

Zaklamp

Een zaklamp kan op verschillende manieren licht opwekken. Dit is afhankelijk van het type zaklamp. Zo wekt een LED zaklamp licht op doordat er stroom in de doorlaatrichting door de halfgeleidercomponent loopt, een krypton zaklamp daarentegen creëert licht door elektrische stroom door geïoniseerd krypton gas te sturen. Dit laatste geldt ook voor de xenon zaklamp, maar deze stuurt de stroom vervolgens door geïoniseerd xenon gas. Bij Outdoorsupply vindt u een grote collectie zaklampen van verschillende kwaliteitsmerken als Homeij en Maglite, waardoor u altijd verzekerd bent van een zaklamp van hoge kwaliteit.

Maglite

Een maglite wordt ook vaak gezien als een grote zaklamp. Het verschil zit hem erin dat een Maglite een grote staaf aan de achterkant zit. Hierin kunnen sterke batterijen gedaan worden en zit een krachtiger mechanisme waardoor het licht van een Maglite enorm sterk is. Daarom wordt deze staaflamp ook veel in het leger gebruikt. De staaflamp is beschikbaar in verschillende bekende merken.

Hoofdlamp

Een hoofdlamp kan in veel verschillende situaties een enorm handige uitkomst zijn. Zeker wanneer u overnacht op een plek zonder stroomvoorziening, zoals bijvoorbeeld in de jungle in een grot, of op de open heide in de buitenlucht, komen deze van pas. Het voordeel is dat u beide handen vrij heeft en licht schijnt waar u kijkt. Hoofdlampen zijn in verschillende kwaliteitsvormen beschikbaar. Hoe beter de kwaliteit, hoe krachtiger het licht en hoe beter u dus in het donker ziet!

Reislamp

Ideaal voor bijvoorbeeld op de camping, wanneer u 's avonds geen elektrische verlichting heeft. Zorg ervoor dat u altijd zicht blijft houden, ook wanneer de zon onder is gegaan. De meeste reisverlichting is licht van gewicht en werkt óf op een accu, óf op batterijen. De meeste reislampen zijn daarnaast ook nog eens waterbestendig. Vind nu uw ideale reislamp van bekende merken als Black Diamond, Bo-Camp, Goal Zero, Campingaz, Vango of Coleman!