Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Accessoires persoonlijke bezittingen

Outdoorsupply biedt een reeks accessoires gericht op uw persoonlijke bezittingen. Wanneer u op reis gaat, hebt u inderdaad bepaalde accessoires nodig, zoals zakjes, reiskussens, etuis voor uw paspoort, toilettassen en andere.

Reishanddoek

Op reis is het altijd handig om een handdoek mee te nemen om je in elke situatie af te drogen. Deze handdoeken aangeboden door Outdoorsupply zijn gemaakt en ontworpen om snel te drogen. Op deze pagina vindt u verschillende handdoeken in verschillende maten, kleuren en modellen.

Reiskussen

Ga je op reis en duurt je reis lang? De reiskussens van Outdoorsupply zijn de ideale accessoires om comfortabel te slapen in de trein, de auto of het vliegtuig. De reiskussens zorgen ervoor dat uw nek niet pijnlijk wordt na het slapen tijdens de reis.

Opbergzakken

Onze site biedt een reeks opbergzakjes zodat u uw geld, bankpas, enz. veilig kunt bewaren. Gemakkelijk te dragen rond de hals of te verbergen door bevestiging aan een bh voor vrouwen. Een ideaal product tegen zakkenrollers.

Toilettas

Het inpakken van een koffer of een tas is altijd een ingewikkelde stap voordat je op reis gaat. Met de toilettassen van Outdoorsupply kunt u uw spullen opbergen zonder dat uw tas vol raakt. Vind dus hierboven de reistoilettassen die onze website Outdoorsupply u aanbiedt, een ruim assortiment toilettassen om uw toiletartikelen in op te bergen.