Menu
Menu
-
-
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Inhoud (liter)
Prijs
Levertijd
Korting

Waterzakken en accessoires

Een waterzak is ideaal om een voorraad water in je tas mee te nemen. Onze modellen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Door de grote opening van de meeste zakken zijn ze gemakkelijk te legen en bij te vullen. Bekijk hieronder onze modellen waterzakken. U kunt uw zoekopdracht verfijnen met behulp van de filters. Klik op de producten waarin u geïnteresseerd bent voor meer informatie.

Waterzakken

De waterzakken in onze winkel kunnen in een wandel- of skitas worden aangebracht, zodat u kunt drinken zonder te hoeven stoppen. Over het algemeen zijn de tassen van Thule, Ortovox en Deuter compatibel met een drinksysteem. Daarnaast biedt Outdoorsupply een reeks waterfilters om uw water te zuiveren, zodat u bacteriën en andere verontreinigende stoffen uit uw water kunt verwijderen.

Schoonmaakset

Een schoon waterreservoir is essentieel om niet ziek te worden. Met de reinigingskits die onze site u biedt, kunt u uw waterzakken efficiënt reinigen. Inderdaad, het onderhoud van uw waterzak is zeer belangrijk om een water zonder bacteriën te hebben. Het is belangrijk om het eens in de drie maanden schoon te maken als u alleen water in uw tas doet.