Menu
Menu
Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle Trail-Running kleding

Of u nu een liefhebber van trail-running bent of een expert, dan is deze pagina speciaal voor u. Alle kleding die u nodig heeft voor trail-running vindt u op deze pagina! Een breed scala aan kleding van bekende merken wordt op deze pagina aangeboden!

Trail-Running T-shirt

Onze t-shirt collectie bestaat uit vele items van toonaangevende trail-running merken. U vindt er niet alleen t-shirts, maar ook tanktops en vesten die u kunt gebruiken voor uw trail-running sessies.

Trail-Running broeken

Trail-running broeken hebben een losse pasvorm en bieden een goede bewegingsvrijheid. Voor trail-running moet u een broek kiezen van synthetische en elastische materialen, aangezien deze broeken snel drogen en zeer ademend zijn.

Trail-Running sokken

We weten nu dat sokken een essentieel onderdeel zijn van sportkleding, maar welke sokken zijn het beste voor u? Outdoorsupply heeft een speciale selectie sokken voor trail-running samengesteld. Deze sokken zijn verkrijgbaar in verschillende merken, kleuren en materialen. Welke sok vindt u het mooist?

Trail-Running baselayer

Het is belangrijk dat het ondergoed een goed vermogen heeft om vocht te verdampen. Zelfs bij koud weer zult u tijdens het sporten zweten en daarom is het belangrijk dat uw lichaamstemperatuur op peil blijft. Outdoorsupply biedt een assortiment ondergoed dat geschikt is voor trail-running.