Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Trailrunning uitrusting

Voor trailrunning heeft u uitrusting nodig zoals een waterfles of zelfs een hoofdlamp als u 's nachts loopt. Op deze pagina biedt Outdoorsupply u een breed scala aan uitrusting voor trailrunning.

Hoofdlampen

Een hoofdlamp kan een zeer nuttig hulpmiddel zijn in veel verschillende situaties. Ze zijn bijzonder nuttig wanneer u de nacht doorbrengt op een plaats zonder elektriciteit. Het voordeel is dat u beide handen vrij hebt en het licht schijnt waar u kijkt. De koplampen zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. Hoe beter de kwaliteit, hoe sterker het licht en hoe beter u kunt zien in het donker! En als u graag 's nachts hardloopt, is de hoofdlamp uw beste bondgenoot.

Waterflessen

Outdoorsupply biedt een breed scala aan waterflessen in verschillende kleuren, capaciteiten en materialen. Een waterfles is essentieel wanneer u jogt, voor het geval u dorst hebt of na een fysieke activiteit, het is belangrijk om gehydrateerd te blijven om krampen te voorkomen.

Trail-running schoenen

Outdoorsupply biedt u op deze pagina een ruim assortiment trail-running schoenen zodat u met optimaal comfort op de trails kunt lopen. De trailrunning schoenen ondersteunen uw voet goed om te voorkomen dat u uw enkel verzwikt tijdens het trailrunnen. Bovendien hebben deze schoenen goede grip, zodat u zich op steile paden kunt wagen.