Menu
Menu
-
-
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Hoogte
Acitiviteit
Prijs
Levertijd
Korting

Wandelsokken

Sokken worden nog wel eens vergeten wanneer u aan wandelkleding denkt. Echter is dit een van de meest essentiële onderdelen van uw outfit. Een goed paar sokken is bepalend of u na een lange wandeling wel of geen last heeft van uw voeten. Op Outdoorsupply vindt u een groot aanbod wandelsokken wisselend in merk, kleur en materiaal. Door het ruime aanbod is er voor iedereen een perfect paar. Welke sok past bij u?

Wandelsokken dames

Dat sokken een essentieel onderdeel van de wandeloutfit zijn weet men ondertussen, maar welke sokken passen het best bij u? Outdoorsupply heeft een speciale selectie damessokken gemaakt. Deze damessokken zijn verkrijgbaar in verschillende merken, kleuren en materialen. Op Outdoorsupply vindt u merken terug als Icebreaker, Jack Wolfskin, Falke en meer! Welke sok spreekt u het meest aan?

Wandelsokken heren

Een wandelsok is misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw wandeloutfit. Zonder goede sokken kan zelfs de kortste wandeling zwaar vallen. Met de selectie sokken op Outdoorsupply heeft u hier geen last van. Deze selectie bestaat uit verschillende merken, materialen en kleuren en speciaal voor heren. Geniet optimaal van uw wandeling en gebruik hoogwaardige sokken die uw voeten goed beschermen en lekker warm houden. Welke sokken kiest u?