Menu
Menu
-
-
Type Product
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Snorkels

Op Outdoorsupply vind u een ruim aanbod aan snorkels welke afkomstig zijn van de beste merken. Als u op vakantie bent is een van de leukste activiteiten toch wel snorkelen. Een snorkelset kan daarom ook niet ontbreken als u op vakantie gaat of een dagje de zee bezoekt. Zo vind u op deze pagina verschillende snorkels, snorkelmaskers en snorkelsets. Het verschil tussen de verschillende snorkels is dat de snorkelmasker het hele gezicht bedekt en de snorkel en bril in één bevestigd is. Als u liever de snorkel af wil doen kunt u het beste kiezen voor een snorkelset waarbij de bril en snorkel los van elkaar zitten. Gebruik de filters aan de linkerzijde om een keuze te maken.

Snorkelset

Een snorkelset bestaat uit 2 losse onderdelen. Zo heeft u een bril en snorkel die u apart van elkaar op kan doen. De snorkelsets die u vind op Outdoorsupply zijn afkomstig van goede merken waardoor de kwaliteit erg goed is. Hierdoor kunt u vakanties lang genieten van de snorkelset. De meeste snorkelsets komen in een zakje waardoor u ze makkelijk mee kan nemen. De brillen zijn verstelbaar door de elastieke band. Geschikt voor dames, heren en kinderen.


Snorkelmasker

Als u liever één geheel heeft kunt u het beste kiezen voor een snorkelmasker. Een snorkelmasker bestaat uit een bril en snorkel in een. Ze bedekken daarmee uw hele gezicht en zorgen dat u genoeg zuurstof krijgt als u aan het snorkelen bent. Ook de snorkelmaskers zijn verstelbaar door de verstelbare band aan de achterkant van uw hoofd. De snorkelmaskers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren waardoor er altijd een perfect item voor u bij zit. Bekijk het hele assortiment op onze pagina.