Menu
Menu

Bâtons de Ski Leki Xeos S Black White Silver

79.95
Kies hier de maat
!
Op verlanglijstje
Uitverkocht
Mail mij als dit product weer beschikbaar is
!

Onze service

  • Gratis verzending
  • Gratis retourneren
  • Achteraf betalen
  • 2 jaar garantie

Productbeschrijving

De Spped S skistok van Leki is een stevige, lichtgewicht stok van aluminium die u goed zal ondersteunen tijdens het skiën. Deze sterke stok heeft Cobra korven die enorm goed zijn voor alpine skiën. In de handgreep zit het speciale Trigger S systeem dat samenwerkt met de Trigger S Vario Strap om een stevige en veilige verbinding te geven. De Trigger S Vario Strap is een handige band die u zonder problemen over uw eigen skihandschoen kunt schuiven. Dit Trigger S systeem zorgt voor een optimale verbinding tussen uw handschoen en uw skistok waarbij u uw handschoen eenvoudig verbindt met de stok door een elastisch lusje in de strap en deze zorgt dat u enerzijds uw skistok niet snel kwijt raakt en anderzijds dat u altijd de optimale positie hebt om uw skistok vast te houden. Het Trigger S is tevens een valbeveiliging, wanneer er grote druk op het systeem staat (tijdens een val) wordt de handschoen los gekoppeld van de stok, hierdoor wordt voorkomen dat u zich blesseert door toedoen van de de skistok tijdens het vallen.

Lengte skistok

Bij het kiezen van een geschikte skistok is het belangrijk dat u kijkt naar uw lichaamslengte. Bij het bepalen van de juiste lengte dient u de skistok om te draaien en plaatst u de skistok rechtop. Houdt uw hand net onder de kransen (korven) van de skistok, uw arm dient een hoek van net iets minder dan 90° te maken, met een lichte buiging in uw elleboog. In de tabel hieronder vindt u de juiste lengte van de skistok voor uw lichaamslengte.

Lichaamslengte (cm):

118-122123-130131-136137-144145-150151-158159-166167-172173-180181-186187-192+

Stoklengte (cm):

859095100105110115120125130135

Over Leki

LEKI is een Duits merk dat is opgericht in 1948. Het Duitse merk richt zich al jaren op het ontwerpen en produceren van producten voor wintersport en andere outdooractiviteiten. LEKI biedt een ruim assortiment aan met onder andere, wandel- en skistokken, handschoenen, wanten en nog veel meer producten. Alle producten zijn vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen. Dit zorgt ervoor dat de producten jaren lang mee zullen gaan en u hier veel plezier aan beleeft. De producten zijn daarnaast ook zeer technisch en hebben een optimaal gebruikservaring.

Specificaties

Skistokken
Merk
Leki
Kleur
Zwart
Model
Speed S
Materiaal
Aluminium (HTS 6.5)
Cobra korven
Steel Tip uiteinden voor goede controle
Wordt geleverd als paar
Kliksysteem laat automatisch los bij vallen
Trigger S Vario strap voor optimale connectie tussen handschoen en stok
Dankzij de Vario Strap met iedere handschoen te gebruiken
Geschikt voor dames en heren

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product

Beoordeel dit product

Bedankt voor uw beoordeling
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!