Menu
Menu
-
-
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Seizoen
Waterdichtheid
Maat broek
Bretels
Pasvorm
Kniebescherming
Prijs
Levertijd
Korting

Skibroek Dames

Tijdens de wintersport is het uiteraard belangrijk dat u een goed passende skibroek heeft. De dames modellen van Outdoorsupply zijn allemaal van merken van uitstekende kwaliteit. U kunt dan ook merken als Goldbergh, Icepeak, Dainese, KJUS, Helly Hansen, Protest, Peak Performance en Bergans bij ons vinden. Om tot voor u het perfecte exemplaar te komen kunt u gebruik maken van de filters. Hier kunt u selecteren of uw ideale skibroek bretels heeft, een regular of slim fit heeft, kniebescherming heeft, of één van de andere vele keuzes. Zo vindt u altijd een geschikte skibroek.

Strakke skibroek dames

Een trend van de laatste tijd zijn de strakkere dames skibroeken. Deze worden ook wel de slim fit pasvorm genoemd. Deze broeken accentueren nog meer de vrouwelijke verhoudingen van het lichaam, maar zitten nog altijd enorm comfortabel door de meerekkende stof. Belangrijk bij de keuze voor een strakke skibroek is de kwaliteit van de skibroek, aangezien anders sneller scheurtjes kunnen ontstaan. Aangezien bij Outdoorsupply enorm veel kwaliteitsmerken beschikbaar zijn, bent u bij ons aan het juiste adres!

Witte skibroek dames

Een van de belangrijkste dingen van een skibroek is de kleur en dat hij goed bij uw jas past. De meest gekozen kleur voor een skibroek voor dames is een witte skibroek. Deze kleur is te combineren met vrijwel iedere ski jas en de rest van uw outfit. Uiteraard heeft u naast kleur vaak nog meer eisen aan een skibroek. Gelukkig vindt u bij ons een zeer ruim assortiment witte dames skibroeken, waardoor ook aan uw overige eisen voldaan kan worden! Gebruik hiervoor de filters op deze pagina.

Softshell skibroek dames

Een softshell skibroek is zoals iedere skibroek waterdicht, maar hét kenmerk van softshell is dat deze stof wat zachter is en meer ademt dan een hardshell skibroek. Ideaal voor de wat warmere dagen op de piste! Daarnaast is de stof ook nog eens rekbaarder dan een hardshell skibroek, waardoor je nog comfortabeler op de piste vooruit kan.