Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Maat broek
Prijs
Levertijd
Korting

Boxershort heren

Op deze pagina kunt u alle boxershorts van Outdoorsupply vinden. De boxershorts voor heren zijn van hoogwaardige kwaliteit, wat u merkt aan de comfort. Een onderbroek vormt de basis van uw outfit en het is belangrijk om daar meteen goed van start te gaan. De boxershorts zijn geschikt voor zowel alledaags gebruik als tijdens uw favoriete outdoor activiteiten. Aan de hand van de filters kunt u makkelijk een boxershort vinden die aan al uw wensen voldoet, selecteer bijvoorbeeld de kleur of het merk die u wenst en bestel een boxer die aan al uw wensen voldoet!

Heren boxers

Het assortiment heren boxers van Outdoorsupply bevat boxers van de beste merken en is enorm uitgebreid. Dit is zo samengesteld om er voor te zorgen dat iedereen een boxershort kan vinden die aan alle wensen voldoet. Als u een boxer ziet die in de smaak valt dan kunt u op het product klikken om er meer informatie over te vinden of om deze direct online te bestellen.

Bamboe boxershort

Boxershorts gemaakt van bamboe zijn de laatste jaren steeds populairder te worden. De stof gemaakt van bamboe voelt namelijk erg zacht aan op de huid. Dat komt doordat ze gemaakt zijn van bamboevezels. In tegenstelling tot vele andere stoffen is bamboe zeer ademend materiaal. Daarnaast kan bamboe ook tot drie keer zo snel vocht absorberen dan katoen en geeft het een verfrissend effect bij warm weer. Het is nu wel duidelijk dat boxershorts gemaakt van bamboe een goede keus zijn voor welke activiteit dan ook