Menu
Menu
-
Kleur
Merk
Serie
Materiaal Lemmet
Materiaal Heft
Functies
Type Lemmet
Type snijrand
Aantal Functies
Lengte Lemmet (cm)
Lengte Gesloten (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Zakmes

Bij vrijwel elke outdoor activiteit komt een zakmes goed van pas. Of u nu gaat wandelen, fietsen, varen of klimmen, een zakmes biedt uitkomst in vele situaties. De traditionele Zwitserse zakmessen van Victorinox zijn al tientallen jaren een mondiaal begrip door de hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en levensduur. De bekende rode zakmessen zijn vaak voorzien van meerdere tools, zoals een blikopener, houtzaag, kabelstripper en vele andere tools. Selecteer uw wensen met betrekking tot het zakmes aan de linkerkant van deze pagina en bestel uw zakmes direct voordelig online bij Outdoorsupply.

Zakmes kopen

Bovenstaande messen zijn de echte zakmessen met vaak meerdere functies die je klein op kunt vouwen en dus goed in je zak mee kan nemen. Naast deze traditionele zakmessen kunt u bij ons ook terecht voor een multitool of survivalmes. Indien u graag meer informatie over deze artikelen wens kunt u onze pagina met tips doornemen die u helpen het juiste mes te kiezen.

Functies zakmes

Er zijn vele verschillende soorten zakmessen. Ten eerste wanneer u kijkt naar kleur en materiaal van het mes. Daarnaast is er ook nog veel verschil in de tools die het zakmes heeft. De meest voorkomende functies op een zakmes zijn toch wel de kurkentrekker, mesje, flessenopener, schaar, schroevendraaier en sleutelring. Bekijk snel alle zakmessen en filter op de functies zodat u het perfecte zakmes vindt!