Menu
Menu
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Soort jas
Merk
Serie
Eigenschappen
Maat
Kenmerken
Activiteit
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Regenjas Kinderen

Het is natuurlijk gezellig om mee onder moeders paraplu te kruipen wanneer het regent. Maar het is nog beter om een eigen regenjas te hebben zodat ze heerlijk rond kunnen rennen en in plassen kunnen springen. Op Outdoorsupply hebben we dan ook een mooi assortiment aan regenjassen speciaal voor jongens en meisjes. Bekijk snel het aanbod en ga lekker spelen in de regen!

Regenjas jongens

Wanneer het regent en hard waait moet uw zoontje natuurlijk wel goed ingepakt zijn. Zo kan hij genieten en comfortabel buiten spelen, want ze zijn niet van suiker. Op Outdoorsupply hebben we dan ook fijne regenjassen geschikt voor jongens. Er is veel variatie in kleur, lengte en model. Ga voor een klassiek lang model in het geel of liever een donkerblauwe. De keuze is geheel aan u, bekijk snel het hele assortiment en ga samen dansen in de regen.

Regenjas meisjes

Ieder kind houdt van buitenspelen, ook als het regent. Hier heeft uw dochter natuurlijk wel een goede regenjas voor nodig zodat ze het niet koud krijgt en toch goed kan buiten spelen. Gelukkig hebben we op Outdoorsupply een groot aanbod aan dit soort regenjassen voor meisjes. Of u nu een roze jas wil met opvallende designs, of liever een langer model in het blauw. De keuze is geheel aan u, bekijk snel het mooie aanbod en vindt een perfecte regenjas voor u dochter!