Menu
Menu
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Soort jas
Merk
Serie
Eigenschappen
Maat
Kenmerken
Activiteit
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Winterjas Kinderen

Wanneer de sneeuw begint te vallen en de temperatuur daalt is het tijd voor winterjassen. Een goede winterjas is belangrijk voor uw kindje, zo blijven ze goed warm en comfortabel. Natuurlijk moet de jas ook tegen een stootje kunnen en een tof design hebben. Op Outdoorsupply hebben we een uitgebreid assortiment aan de perfecte kinderjassen in vele verschillende maten en merken. Bekijk ze snel!

Winterjas jongens

Een jonge moet natuurlijk een stoere winterjas hebben, met een gave kleur, veel zakken en misschien zelfs een capuchon. Wanneer u iets totaal anders zoekt is dat ook geen probleem, op Outdoorsupply hebben we een enorm ruim assortiment. Zo vindt u voor uw zoontje de perfecte winterjas. Bekijk snel de gehele collectie en zorg dat hij lekker warm in de sneeuw kan spelen deze winter!

Winterjas meisjes

Het hebben van een goede winterjas is cruciaal voor kinderen wanneer het kouder wordt. Ook in de winter wordt er buiten gespeeld dus moeten ze zorgeloos en lekker warm naar buiten kunnen. Voor meisjes hebben we op Outdoorsupply een groot aanbod aan verschillende winterjassen. De jassen zijn van prachtige hoogstaande merken en hebben trendy designs. Bekijk snel het aanbod en vindt een winterjas waar uw dochter in kan buitenspelen!