Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

ABS

Alle producten van ABS

Het Duitse ABS is gespecialiseerd in het bieden van innovatieve sportuitrusting die u perfect ondersteunt en die u helpt bij het beschermen van uw leven tijdens al uw outdooravonturen. ABS ontwikkelde in 1985 al haar eerste lawinerugzak en het merk wordt dan ook gezien als een pionier op het gebied van veiligheidsuitrusting voor wintersporters. Bij ABS kunt u terecht voor producten zoals ski rugzakken, lawine rescue sets en EHBO sets. Alles voor een veilig wintersportavontuur vindt u bij ABS.

ABS Airbag

Bent u op zoek naar extra bescherming tijdens uw wintersportavonturen? Dan bent u bij ABS aan het juiste adres. ABS biedt alles wat u nodig heeft wanneer u onverhoopt in vervelende situaties terechtkomt. Zo biedt het merk speciale lawine airbags voor off-piste afdalingen, heeft het merk ski rugzakken die speciaal zijn ontwikkeld om extra bescherming te bieden op "veilige" pistes en biedt het merk handige EHBO-sets voor kleinere ongelukjes. Kortom, alles om u te garanderen van een bijzondere wintersportervaring waar u nog jarenlang over door kunt blijven praten.

ABS Rugzak

De rugzakken van ABS zijn zeer geschikt voor wintersporters die zoeken naar extra bescherming tijdens een avontuur in de bergen. Het Duitse merk staat bekend om de innovatieve Airbag die zorgt voor extra veiligheid wanneer u onverhoopt in een lawine terecht komt. Daarnaast is er in de rugzakken van ABS ook voldoende ruimte voor extra veiligheidsaccessoires, zoals een lawineschep of een lawinesonde. Uiteraard is de pasvorm van deze unieke rugzakken zeer comfortabel.