Menu
Menu
-
Constructie skihelm
i
Ventilatie
Minimale hoofdomtrek (cm)
Maximale hoofdomtrek (cm)
Prijs
Levertijd

Anon

alle producten van Anon

Anon is een dochteronderneming van het bekende wintersportmerk Burton. Anon is gespecialiseerd in het ontwerpen van hoge kwaliteit skihelmen en skibrillen met een futuristisch design. Het merk heeft als doel om een optimaal gezichtsvermogen en comfort te verzorgen, waarbij veiligheid op de piste centraal staat. De wintersportartikelen van Anon zijn een uitstekende aanvulling op uw ski- of snowboarduitrusting en zorgen voor de perfecte finishing touch van uw outfit.

Anon wintersport

Als dochteronderneming van het wintersportmerk Burton, wordt de hoge kwaliteit van de producten al gegarandeerd. Anon is gespecialiseerd in het produceren en ontwikkelen van skibrillen en skihelmen die de optimale bescherming bieden en een zeer hoge kwaliteit hebben. Helaas gaat wintersport gepaard met enige gevaren voor ongevallen die naar kunnen uitpakken. Maar met de juiste bescherming hoeft u zich daar geen zorgen meer om te maken. De producten van Anon hebben een prachtig futuristisch en dynamisch design waardoor u goed beschermd kunt stralen op de piste.

Anon skihelm

Tijdens het op hoge snelheid trotseren van de pistes, wilt u natuurlijk verzekerd zijn van een optimale bescherming. Ski- en snowboardmerk Anon biedt hierbij een uitkomst! Anon heeft diverse soorten skibrillen en skihelmen in haar collectie opgenomen, die u garanderen van een hoog draagcomfort, een uitstekend zicht en een optimale bescherming op de piste. Daarnaast zijn de skibrillen en skihelmen voorzien van een schitterend design in sprekende kleuren. Kortom, de perfecte combinatie tussen kwaliteit en stijl. De wintersportproducten van Anon mogen dit wintersportseizoen zeker niet ontbreken in uw uitrusting.

Anon skibril

Anon weet functionaliteit op een perfecte manier te combineren met design. Het resultaat hiervan is een schitterende collectie skibrillen van hoogwaardige kwaliteit. Met een Anon skibril bent u verzekerd van een optimaal zicht op de piste, zelfs bij wisselende weersomstandigheden. De speciale technologie van Anon zorgt ervoor dat u de lenzen van uw Anon skibril eenvoudig kunt verwisselen. Ook met handschoenen aan. Daarnaast hebben de skibrillen van Anon goede ventilatiemogelijkheden, een comfortabele pasvorm en zijn de brillen beschikbaar in een tal van kleuren en modellen. De skibrillen van Anon sluiten daarbij naadloos aan op de skihelmen van Anon. Schaft u dus beide producten van dit merk aan, dan kunt u rekenen op een skihelm en skibril die samen één mooi geheel vormen.