Atomic

alle producten van Atomic

Atomic is een van origine Oostenrijks bedrijf dat skibenodigdheden produceert. Het bedrijf bestaat al sinds 1955 en is opgericht door Alois Rohrmoser. Al snel vergaarde het merk populariteit en inmiddels is het een grote speler op de markt van wintersportartikelen. Het merk sponsort dan ook een hoop topatleten op de piste waaronder Bode Miller, Herman Maier en Lasse Kjus in het verleden. De Atomic skihelmen maken gebruik van innoverende technologieën waardoor deze uw veiligheid waarborgen. Combineer de helm met een Atomic skibril en u bent klaar om de piste op te gaan!
 

Atomic Skihelm

Het Oostenrijkse merk Atomic is opgericht in 1955. De Atomic skihelmen zijn gemaakt met een AMID technologie, wat inhoudt dat de helm gebruik maakt van een revolutionair Dual Density schuimsysteem. Door deze technologie is uw hoofd van alle kanten beschermd tegen elke impact waardoor letsel aan het hoofd wordt voorkomen. De helmen absorberen de schokken en zijn hierdoor hartstikke veilig om op de piste te gebruiken. In de ruime collectie van het merk vindt u diverse modellen, waaronder de populaire Atomic Redster en Atomic Nomad.

Atomic skibril

De skibrillen van Atomic zorgen voor een optimaal gezichtsveld bij wisselende weersomstandigheden. De lenzen van een Atomic skibril zijn eenvoudig te verwisselen, waardoor u deze precies aan kunt passen op het weer. Atomic heeft twee hoofdseries skibrillen uitgebracht, namelijk de Atomic Revent en de Atomic Savor. Of u nu op zoek bent naar een skibril voor jongens, meisjes, dames of heren, met een Atomic skibril zult u nooit last hebben van uw ogen!