Menu
Menu
-
-
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle Bergans Producten

Alle Bergans Producten

Bergans of Norway is voortgekomen uit twee gepassioneerde outdoorliefhebbers in 1908. Deze ervaring is terug te zien in exclusieve producten die alles bieden wat u nodig heeft voor de perfecte outdoor ervaring. Dit merk wordt dan ook gebruikt door professionele bergsporters en echte waaghalzen, zoals Robert F. Scott en Ronald Amundsen. Zij droegen dit merk tijdens hun expedities naar de Zuidpool.

Bergans jassen

De jassen van Bergans bieden alles wat u nodig heeft als u houdt van avontuur, maar ook als u opzoek bent naar een casual jas. Deze exclusieve jassen van dit Scandinavische merk zijn van hoge kwaliteit en bieden veel bescherming. Bergans biedt een breed assortiment voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. Dankzij de juiste technieken zijn de jassen water- en winddicht, houden ze u warm maar blijft de stof ook luchtig. Als bonus zijn ze ook nog eens stijlvol en comfortabel.

Bergans Ulriken

Het merk Bergans is in 1908 begonnen met het verkopen van outdoorkleding. Een populaire serie van het merk is de Ulriken serie met daarin de meest mooie truien. Deze truien zijn er voor zowel mannen als vrouwen. De kwaliteit van de truien is erg hoog. Vandaar dat deze een lange tijd mee zullen gaan. Naast een goede kwaliteit zijn de truien ook hemels zacht en warm. Dit komt door het fijne merino wol waarvan de truien zijn gemaakt. De trui kan zowel als basis -en tussenlaag gedragen worden. Voor welke warme trui kiest u?