Menu
Menu
-

Bollé

alle producten van Bolle

Het Franse Bollé is in 1888 opgericht in het bergachtige Oyonnax en heeft zich vanaf 1955 gespecialiseerd in sporthelmen en sportbrillen. Door de jarenlange ervaring zijn de helmen van Bollé steeds beter geworden en zijn ze een begrip onder wintersporters. De artikelen van Bollé worden altijd ontworpen met als doel het samengaan van pasvorm, mode en comfort. Hierdoor zullen de artikelen van Bollé niet alleen uw veiligheid verhogen maar zullen ze ook zorgen voor een stijlvolle look als u van de piste gaat.

Bollé wintersport

Bollé is een Frans merk dat gespecialiseerd is in sporthelmen en sportbrillen. Het bedrijf is opgericht in 1888 en begon met het produceren van zonnebrillen. Na lang vele ontwikkelingen om de beste en veiligste brillen te ontwerpen werden in 1955 de skibrillen en -helmen toegevoegd aan het assortiment van Bollé. Inmiddels zijn dit de producten waar het Franse merk om bekend staat en zijn deze producten zeer geliefd op de piste. Het doel van Bollé is om skihelmen en skibrillen te ontwikkelen waarbij de pasvorm, mode en comfort zijn gecombineerd tot een kwaliteitsproduct. Ze bieden dan ook optimaal comfort en de beste bescherming tegen harde klappen, stoten en de kou.

Bollé skihelm

De skihelmen van Bollé zijn technisch hoogwaardige skihelmen die u goed zullen beschermen als u valt. Zo vangt het harde materiaal van de helmen niet zo maar op maar worden de krachten tijdens de val goed verdeeld, hierdoor zal u minder last hebben van pijn na een val. De helmen van Bollé zijn eenvoudig op maat aan te passen en kunnen vaak op uw wensen aangepast worden.

Bolle skibril

Bollé richt is al sinds haar oprichting gespecialiseerd in hoge kwaliteit sportbrillen en het merk snapt dan ook als geen ander hoe belangrijk het is om uw ogen op de juiste manier te beschermen. De skibrillen van Bollé combineren een comfortabele pasvorm met een hip design en een hoge functionaliteit. Het resultaat is een fijne allround Bollé skibril waarop u kunt vertrouwen. Met een skibril van Bollé zult u geen enkele kuil of hobbel over het hoofd zien en kunt u met een gerust gevoel de witte pistes trotseren.