Menu
Menu
-
-
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Alle Camelbak Producten

alle producten van Camelbak

Een bedrijf ontstaan uit één van de basisbehoeften van de mens: drinken. CamelBak heeft hydrateren op de fiets voorgoed weten te veranderen. Dankzij 'outside the box' denken te combineren met een functioneel ontwerp staat CamelBak al jaren aan de top in dit segment van de fietsenwereld. Bij CamelBak kunt u terecht voor alles omtrent hydratatie. Of u nou op zoek bent naar een reisfles, mok of waterzak. Bij CamelBak kunt u het allemaal vinden.

Camelbak Producten

Wie aan sporten of outdooractiviteiten doet weet dat het belangrijk is om op tijd te hydrateren. Zo ook de man achter CamelBak, die ervoor heeft gezorgd dat hydrateren op de fiets zonder handen kan. Een revolutie die zijn weerga tot op de dag van vandaag niet kent. Dankzij CamelBak haalt u elke dag weer het beste in uzelf naar boven.

Camelbak Rugzak

De rugzakken van Camelbak zijn ideaal wanneer u een stuk gaat wandelen of hiken. De rugzakken hebben een hoog draagcomfort en zijn voorzien van alles wat u nodig heeft. Zo zijn de rugzakken voorzien van een waterreservoir, waardoor u eenvoudig drinkwater mee kunt nemen. Hiernaast is er in de rugzakken voldoende ruimte voor de rest van de spullen die u mee wilt nemen onderweg.

Camelbak Waterzak

Met de waterzakken van Camelbak neemt u eenvoudig voldoende water mee voor tijdens een hiking tocht of fietsrit. De waterzakken zijn eenvoudig te vullen en zijn voorzien van een tube waardoor u er eenvoudig uit kunt drinken. U kunt de waterzakken gebruiken in combinatie met een Camelbak rugzak voor optimaal gebruiksgemak. Benieuwd hoe u de CamelBak waterzakken schoon houdt? Hier leest u er alles over.

Camelbak Waterfles

De waterflessen van Camelbak zijn verkrijgbaar in varianten voor zowel kinderen als volwassenen. U neemt de flessen eenvoudig mee, en deze zijn voorzien van een handige tuit waaruit u kunt drinken. Veel flessen van het merk zijn vaatwasserbestendig zodat u deze eenvoudig kunt reinigen.